FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Amatorism cu patronul lui CFR Cluj! Pițurcă dezvăluie o negociere incredibilă: „Oare ce se întâmpla dacă eram la Cluj?!”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 19:24

Victor Pițurcă (62 de ani) e liber de contract din 2016 și recunoaște că în 2018 a fost în negocieri cu CFR Cluj pentru înlocuirea lui Edward Iordănescu.

„M-a sunat doar preşedintele sau patronul (n.r. - de la CFR Cluj), Neluţu Varga. Jucaseră un meci, nu obţinuseră un rezultat bun şi m-a rugat să merg la Cluj repede. I-am spus că vorbim mâine, dar la prânz ştiu că a fost numit Conceicao. Mă gândeam ce s-ar fi întâmplat dacă plecam la Cluj, nu răspundea la telefon sau ce se întâmpla?!”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

În final, Pițurcă a spus că nu se mai gândește la o revenire în fotbalul românesc:

„Eu, în acest moment, nu vreau să mai revin în fotbalul românesc. Am avut performanțe în România, am antrenat naționala României.

Am antrenat la echipe de club și am avut probleme mari, mai ales probleme venite din partea mass-media. Erau așa ziși profesioniști din lumea voastră care mă contestau orice făceam. Am o vârstă, sunt relaxat, sunt bine. E foarte greu în România. În fotbal vreau să am performanțe”.

Citește și:

Victor Pițurcă îl desființează pe Gigi Becali: „E antifotbal. Uitați-vă ce le-a făcut jucătorilor de la Viitorul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dinamo100
dinamo100  •  27 Februarie 2019, 09:36

Piturca e un antrenor de valoare. El nu s-a lasat subordonat de patronii romani (Becali, Mititelu), iar cand acestia nu au respectat ce promisesera s-au cam ars. Un antrenor care se respecta greu poate accepta stilul patronilor romani.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  27 Februarie 2019, 09:11
Postat de cneius pe 27 Februarie 2019, 08:11

Un trisor din cazinouri ? Nu, nu-l plingem !

Atat de duce mintea, papagalule! Piturca a fost atacantul Stelei alea mari a vitezistilor, iar ca antrenor a calificat nationala de 3 ori la Euro. Ca a trisat la casino, ca si-a inselat nevasta, "toate relele ce sunt intr-un mod fatal legate de o mana de pamant" nu il fac un antrenor nici mai bun, nici mai rau, il fac doar om.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Februarie 2019, 08:24

Cele mai tampite idei lansate de catre revstele de sport sunt cele ale... aducerilor aminte! Simabililor, traim in tecut sau in prezent? Cum credeti ca ajutati fotbalul romanesc cu astfel de materiale care nu au nimic in comun cu realitatea? Astfel de istorisiri "siropoase" sunt menite de a misifica adevarurile despre adevarata fata a fotbalului romanesc! Treziti-va!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează