FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - CHIAJNA, AZI, 19:30, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ameninţă cu memorii! » Tinerii lui Dinamo îşi cer salariile

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 09:49

Tinerii cu salarii mici, ca Alexe, Matei sau Nica, au transmis clar conducerii că se vor adresa Ligii pentru a deveni liberi de contract dacă nu-şi primesc banii pînă miercuri


Nicolae Badea se va întîlni, cel mai probabil, marţi sau miercuri cu Ionuţ Negoiţă pentru a pune la punct ultimele detalii în privinţa cedării pachetului său de acţiuni. În toată această perioadă de incertitudine la nivelul conducerii, nici unul dintre acţionari nu a mers lîngă echipă pentru a-i felicita pe jucători după victoria cu Rapid şi pentru a le transmite cînd îşi vor primi salariile, restante de aproape patru luni!

Veteranii au făcut o şedinţă în vestiar zilele trecute şi au hotărît să fie înţelegători încă o perioadă, însă tinerii, care au salarii mici, sînt hotărîţi să-şi depună memorii pentru a deveni liberi de contract în cazul în care nu-şi vor încasa salariile. "Am stat, am înţeles că e greu, dar pe noi nu ne bagă nimeni în seamă. Nu ne-am mai luat banii de aproape patru luni, chiar am ajuns la fundul sacului!", au explicat fotbaliştii. Dintre titulari, Alexe, Matei şi Nica au salarii sub 3.000 de euro lunar. Pînă acum, cînd aveau probleme cu banii, jucătorii "cîinilor" apelau fie la părinţi, fie la impresari: "Deja ne e ruşine să ne mai împrumutăm. Şi şomeri dacă eram, tot luam un ban pe lună!", spun puştii acum.


12.000 de euro este salariul lunar al lui Luchin, cel mai mare de la Dinamo, stoperul refuzînd să-i fie diminuat contractul

170.000 de euro este fondul lunar de salarii al jucătorilor din Ştefan cel Mare

"De cîte ori intru în vestiar, 7-8 jucători vin şi mă întreabă: «Ce se întîmplă, cînd mai mîncăm şi noi, cînd dăm banii la copii?». Cum au stat 4-5 luni neplătiţi, mai pot aştepta pînă miercuri, cînd expiră termenul de două săptămîni acordat de Negoiţă"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (41)
steaua2103
steaua2103  •  11 Martie 2013, 18:13
Postat de fangigi pe 11 Martie 2013, 14:34

iti zic io "performantele" lor, ce-i drept greu de egalat de vreo alta echipa romaneasca: O-5 cu Montpellier! 0-5 cu PSG! 0-5 cu PSV! 0-5 cu Haifa!!! 1-5 cu Stuttgart! etc!

17 Nentori Tirana NEC Nijmegen fc oase fc cioflingeni avantu vostru Cautativa in clasamentul cluburilor si vedeti daca sunteti si voi pe acolo...JUPUITILOR O barat puncte aduse = dinamo Rugativa de Negoita sa nu plece, divizia C va astepata....

sag3ata
sag3ata  •  11 Martie 2013, 15:20
Postat de pardafian pe 11 Martie 2013, 13:19

plangi este ? mori nu? poti sa mai respiri lesinatura :))))), duceateai dupa catalin haldan cu toata familia ta :))))))))))))))))))))))))))))))

Mai baiatule voi suneti slugile Oierului jiji asa ca mai bine Taci si nu vorbi u de simbolurile lui Dinamo

sag3ata
sag3ata  •  11 Martie 2013, 15:16

S-au trezit si oile sa behaie ... De 7 ani nu ati castigat nimic asa ca ... Ciocu mic, Castigati si dupaia vorbiti

Vezi toate comentariile (41)
Comentează