FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Amenințări și scandal la Dinamo: „Cel puțin 6-7 jucători nu vor mai veni la antrenamente, o să vedeți!”

Amenințări și scandal la Dinamo
Amenințări și scandal la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 00:00

Patronul clubului Dinamo, Ionuț Negoiță, a transmis că nu poate plăti lefurile restante. Iar jucătorii amenință că-și vor băga memorii să devină liberi.

Negoiță le-a dat o veste proastă fotbaliștilor, înainte de Paști: prioritară este obținerea licenței, apoi plata restanțelor financiare, jucătorii așteptând salariile începând cu luna ianuarie 2020! Erau vești, zilele trecute, că până pe 19 aprilie ar intra cel puțin salariul pe luna ianuarie. Pe 15 aprilie, s-ar face trei luni de neplată a remunerațiilor trecute în contracte.

"Ce salarii restante să plătesc acum? Dacă nu vine nimeni la modul serios să salveze clubul, s-a dus totul! Prioritate e licența... Restul? Vine după! Dacă mai vine. E o chestiune de zile în care se va decide dacă Dinamo mai trăiește sau nu. Eu nu mă mai răzgândesc. Am lungit-o, am tot zis că vine cineva, dar am realizat că au fost doar gargaragii", a punctat patronul.

"Distanța de zona retrogradării nu mă îngrijorează, dar zilele trec și nimeni nu vine să-și asume povestea Dinamo! Vorbim despre stingerea luminii, ce să mai vorbim de puncte, de alte lucruri de prisos?!", a mai spus Negoiță. Aflați în carantină, în șomaj tehnic cu 2.380 de lei pe lună, fotbaliștilor le-au picat cum nu se poate mai prost declarațiile șefului lor, ieri, pe GSP.RO. Au trecut și ei la amenințări. "E simplu: dacă nu ni se plătește măcar un salariu până de Paști, vom căuta formulele legale pentru a deveni liberi de contract. Nu e nicio joacă. Nici nu trebuie să se mai ajungă în aceeași formulă pe 15 mai, când s-ar putea relua antrenamentele. Cel puțin 6-7 jucători nu vor mai veni la antrenamente, o să vedeți că-și bagă memorii", au contracarat roș-albii.

"Le-am transmis și fanilor: luați în serios situația! Clubul e destul de curat față de cum l-am luat eu. Era prosperitate cândva și nimeni nu se îngrămădea atunci, darămite acum. Nu mai ciuguliți imagine!"
Ionuț Negoiță, patronul Dinamo

DINAMO. Ionel Dănciulescu, dialog încins cu Ionuț Negoiță, în direct la TV: „Nu, de data asta nu mai salvez clubul!”

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (13)
fibra
fibra  •  11 Aprilie 2020, 10:25

La mai multi!

m0zart
m0zart  •  11 Aprilie 2020, 09:48

După stilul tendențios / dușmănos, fără a (mai) nevoie să verific, de ce sunt eu sigur că porcăria asta de articol a fost scrisă de șeful Departamentului denigrări Dinamo?!

zizu
zizu  •  11 Aprilie 2020, 07:16

Fițuică de doi lei! Vă răzbunați acum pe dinamoviștii care v au zis că sunteți *** lui becali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează