FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu, dialog încins cu Ionuț Negoiță, în direct la TV: „Nu, de data asta nu mai salvez clubul!”

Dănciulescu și Negoiță nu mai sunt de mult timp în cele mai bune relații
Dănciulescu și Negoiță nu mai sunt de mult timp în cele mai bune relații

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 17:41

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, a vorbit azi despre anunțul lui Ionuț Negoiță, care a afirmat că Dinamo va ajunge în Liga 4 și în faliment dacă cineva nu salvează clubul

Dănciulescu a încercat să demitizeze informația lansată de Negoiță.

Nu cred că se va ajunge acolo. Așa cum Negoiță a salvat clubul când a venit, cred că și acum va reuși să găsească o soluție pentru a salva situația. Probleme n-au fost niciodată cu obținerea licenței, cu excepția acestui sezon”, a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță: „De data asta, nu!”

La scurt timp distanță, Negoiță a intervenit telefonic, declarând vehement că, de data aceasta, nu va mai salva echipa:

„De data asta, nu! Le-am spus tuturor să nu glumească pe treaba asta. Suntem într-o situație limită și văd că toată lumea ia acest lucru în glumă”.

Ulterior, cei doi au purtat o discuție aprinsă despre împrumutul de 50.000 de euro pe care Ionel Dănciulescu e dispus să-l ofere clubului. 

Ionel Dănciulescu: „Am câștigat banii cu trudă! Eu nu am jucat foarte mult prin străinătate, am câștigat banii prin multă muncă”

Ionuț Negoiță: „Și eu tot prin trudă i-am câștigat”

Ionel Dănciulescu: „Am nevoie de o garanție”

Ionuț Negoiță: „Eu ce garanție am avut când am băgat milioane la Dinamo, poate peste 10 milioane? Ți s-a promis că vei lua banii din drepturile TV în vară. Dacă nici drepturile TV nu mai sunt o garanție... Dacă nu ne vom putea baza pe banii din drepturile TV, e rău. Tot fotbalul românesc se va duce în faliment”

„Unii au împrumutat clubul cu dobândă, la fel ca băncile. Eu nu vreau să fac asta” - Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ionuț Negoiță, anunț terifiant pentru fanii lui Dinamo: „Gata, se stinge lumina! Faliment și Liga 4, dacă gargaragiii nu lasă vrăjeala!” + mesaj pentru Bărboianu

DINAMO. Mircea Rednic se ia de Ionuț Negoiță: „Tu te mai numești patron? Hai să vă spun eu câți bani a câștigat la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 19:58

E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga oameni si bani in jurul clubului in regim de urgenta.Daca Porumboiu e disponibil sa mearga dupa el la Vaslui si sa l roage sa preia Dinamo de la Nea Goita.E un tip serios si ambitios , stie fotbal si cred ca a invatat din greselile pe care le a facut la Vaslui.Dragi suporteri , mergeti cu palaria in mana si la Badea , Borcea , A.Nastase si la altii si ceretii le bani si publicati in presa lista de solicitari si cat a dat fiecare , faceti asta pana nu e prea tarziu, cereti le si celor 2 , Lucescu si Tiriac , sa vedem cat dau ei.

2532054767083747
Irina Chiorbeaca  •  11 Aprilie 2020, 22:36

Citesc comentariile si imi dau seama ca sunt foarte multi stelisti sau fcsebisti pe care ii intereseaza subiectul Dinamo. Pai eu daca as fi fost in locul vostru, nici nu ma deranjam sa citesc despre altii. Fiecare cu oile lui, nu?

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  11 Aprilie 2020, 15:12

A castigat cupa romaniei si supercupa, cu rapid 1-0 pe national arena

Vezi toate comentariile (34)
Comentează