FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Orlando City nu stă după FCSB » Americanii au pus ochii pe Nicușor Bancu și Valentin Mihăilă

Florinel Coman ar putea pierde trenul spre America. În locul lui, la Orlando City ar ajunge Valentin Mihăilă și Nicușor Bancu +49   FOTO
Florinel Coman ar putea pierde trenul spre America. În locul lui, la Orlando City ar ajunge Valentin Mihăilă și Nicușor Bancu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 20:18

Valentin Mihăilă (20 de ani) și Nicușor Bancu (27 de ani) sunt pe lista lui Orlando City. Dacă transferul lui Florinel Coman (21) pică, americanii se vor reorienta către vedetele Universității Craiova.

În cazul în care Orlando City nu va accepta pretențiile lui Gigi Becali pentru Florinel Coman, americanii vor încerca să aducă alți doi jucători importanți din Liga 1, la pachet.

Opt milioane de euro vor oferi cei de la Orlando City pentru Nicușor Bancu și Valentin Mihăilă, conform AntenaSport. Impresarul care l-a adus pe Alexandru Mitriță (25 de ani) la New York City l-ar fi propus și pe Valentin Mihăilă în S.U.A.

2 milioane de euroeste cota de piață a lui Nicușor Bancu, conform transfermarkt

1.3 milioane de eurovalorează Valentin Mihăilă, potrivit transfermarkt

Valentin Mihăilă, dorit și în Serie A

Valentin Mihăilă nu duce lipsă de urmăritori. Pe lângă Orlando City, acesta este curtat și de Cagliari, echipa din Serie A antrenată de Walter Zenga. Italienii ar fi dispuși să ofere 4 milioane de euro în schimbul tânărului jucător de la Craiova. 

„Mihăilă arată un potențial extraordinar. Sper ca el să ajungă unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei naționale” - Adrian Mutu, selecționer România U21

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre CS U Craiova și Liga 1:

Concurență pentru Gigi Becali! Craiova a intrat pe fir pentru jucătorul dorit de FCSB: „Suspectez o strategie”

LPF anunță programul de desfășurare al etapelor rămase din Liga 1 » Meciuri până la finalul lunii iulie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
111855873007282
Un Timisorean  •  18 Aprilie 2020, 07:50

Vrajeli becalicesti. Daca voiau sa-l i-a, il luau. Dar n-a fost nici o oferta........................, a fost ca si aia, ca " ofera 10 milioane de E, dar nu stiu ce echipa e ". Sa mori tu ?

111855873007282
Un Timisorean  •  18 Aprilie 2020, 07:49

Vrajeli becalicesti. Daca voiau sa-l i-a, il luau. Dar n-a fost nici o oferta........................, a fost ca si aia, ca " ofera 10 milioane de E, dar nu stiu ce echipa e ". Sa mori tu ?

bridges
bridges  •  18 Aprilie 2020, 04:29

:))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează