FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, aproape de o nouă lovitură! Americanii anunță: „Florinel Coman s-a înțeles cu Orlando City”

Florinel Coman ar putea ajunge în MLS, la Orlando City +30   FOTO
Florinel Coman ar putea ajunge în MLS, la Orlando City

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 10:31

Detaliile transferului lui Florinel Coman (21 de ani) de la FCSB la Orlando City ar putea fi finalizate curând. Presa din Statele Unite ale Americii scrie că fotbalistul de la FCSB s-ar fi înțeles deja cu echipa din MLS.

Transferul lui Florinel Coman la Orlando City capătă contur. Gigi Becali e dispus să-l lase pe Coman să plece și cere 9 milioane de euro, în trei rate: 5 milioane de euro acum și două rate până în vara lui 2021. Asta pentru doar 60% din drepturile jucătorului. 

Finanțatorul FCSB așteaptă răspunsul echipei din MLS, iar americanii de la Theroadpod informează că săptămâna viitoare ar putea fi crucială pentru transferul lui Florinel Coman:

„Orlando nu a răspuns încă la cea mai nouă propunere a lui Gigi Becali, deși Ioan Becali se așteaptă să audă răspunsul echipei americane după sărbătorile de Paște. Rămâne de văzut dacă Orlando se va întoarce sau nu la masa de negocieri cu Steaua săptămâna viitoare sau dacă vor continua să caute alți fotbaliști”, au scris cei de la Theroadpod.

Coman s-ar fi înțeles deja cu Orlando City

Publicația americană mai notează faptul că agentul lui Florinel Coman, Ioan Becali, s-ar fi înțeles deja cu reprezentanții clubului american în ceea ce privește contractul tânărului fotbalist:

Au ajuns deja la un acord pentru un contract pe 4 ani, timp în care extrema stânga ar primi în jur de 1 milion de dolari pe an”.

5.4 milioane de eurovalorează Florinel Coman în acest moment, conform Transfermarkt

11 goluria înscris Coman în acest sezon de Liga 1, fiind golgheterul campionatului

GALERIE FOTO. Cadre inedite de pe întreg mapamondul, în plină pandemie de COVID-19

+26 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Florinel Coman și FCSB:

FCSB. Gigi Becali se gândește numai la bani » Ce i-a transmis lui Florinel Coman de ziua lui, după ce i-a scăzut salariul cu 50%

Lovitură pentru Gigi Becali în plină pandemie » Ce s-a întâmplat cu Florinel Coman și cu Dennis Man în timp ce FCSB negociază transferul lor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
rocky2
rocky2  •  13 Aprilie 2020, 22:31

Fotbal nu se joaca pe nicării, dar se bat americanii pe jucatorii ciobanului! Il roaga cu jde milioane! Ei plus chinejii, japonejii, olandejii, poate chiar si francejii!

babuilie
babuilie  •  13 Aprilie 2020, 20:56
Postat de Claude SH pe 13 Aprilie 2020, 14:45

Iar o poveste de adormit copiii!

vezi ca e un editorial despre echipa ta, vitan barzesti, si faliment, comentează acolo

mario_rdfe
mario_rdfe  •  13 Aprilie 2020, 18:33

Florinel Coman este un jucator foarte bun ofensiv, ptr liga 1. daca era pe mana unui antrenor bun, era vandut demult..ptr ca ala l ar fi invatat sa faca faza de aparare si sa fie un bun jucator de echipa, chestii ce ii lipsesc si probabil este principala cauza pt care strainii nu sunt interesati. cand o sa invete astea, atunci poate fi vandut pe 4-5 milioane...sa fie oferte reale ! astea cu 9 milioane sunt fabulatii, inventii ale lui gigi, ajutat de gsp.ro ! nu poti lua atat pe coman, mai ales ca nu prea are meciuri in cupele europene sau la echipa nationala ! mai degraba poate avea oferte reale, Dennis Man..jucator ce se apropie de cerintele de afara . plus ca poate juca 2-3 posturi..pe florinel daca l ai luat din stanga, e terminat ! cred ca daca gigi primeste oferta reala, de 10 milioane ptr cei doi, la pachet...ii vine fara sa stea pe ganduri !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează