FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali se gândește numai la bani » Ce i-a transmis lui Florinel Coman de ziua lui, după ce i-a scăzut salariul cu 50%

Gigi Becali speră să încaseze o sumă mare pe Florinel Coman
Gigi Becali speră să încaseze o sumă mare pe Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 08:32

Florinel Coman, extrema celor de la FCSB, a împlinit pe 10 aprilie 22 de ani, iar Gigi Becali a anunțat ce planuri ale cu vedeta echipei sale.

De ziua internaționalului român, Gigi Becali a fost cel care și-a pus o dorință: să îl transfere pe Coman. „Îi urez să vină să câștigăm campionatul. Și după aceea să plece în străinătate și să iau banii pe el. El a lipsit de la echipă până acum, dar vine luni. A anunțat!”, a declarat Gigi Becali la TV Telekom Sport. 

Florinel Coman, salariu înjumătățit

Chiar înainte de ziua lui, Florinel Coman a fost printre primii jucătorii care și-au dat acceptul pentru înjumătățirea salariului până în luna septembrie. Astfel, preferatul lui Gigi Becali va câștigat numai 7.500 de euro, față de 15.000 cât încasa până acum.

„Toată lumea va merge pe o singură soluție, să începem cât mai repede. Trebuie să începem activitatea. Nu există ceva care să ne oprească activitatea în loc” 
Gigi Becali 

Florinel Coman e dorit de Orlando City 

Florinel Coman ar putea juca din sezonul viitor în prima ligă din Statele Unite. Acesta este dorit de Orlando City, echipă aflată pe penultimul loc din clasamentul Conferinței de Est și la care joacă Nani. Becali e dispus să-l lase pe Coman să plece și cere 9 milioane de euro, în trei rate: 5 milioane de euro acum și două rate până în vara lui 2021. 

  • Florinel Coman este cotat la 5,4 milioane de euro, potrivit transfermarkt 
  • Coman, 21 de ani, a strâns 25 de goluri în 80 de meciuri pentru FCSB în Liga 1
  •  FCSB l-a cumpărat pe Coman în 2017 pentru 3 milioane de euro

 VIDEO Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, izbucnire cu accente xenofobe în direct la TV: „Merkel l-a sunat pe Orban și i-a zis «Dă-ne niște sclavi». Orban, trebuie să fii bărbat”

Îl dă în judecată pe Becali! Jucătorul care contestă suspendarea contractului și așteaptă redeschiderea instanțelor ca să se judece cu Gigi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  11 Aprilie 2020, 11:37

Cum sa vina mai Gigi? N-ai aflat ca din Țăndărei nu se mai iese?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează