FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, izbucnire cu accente xenofobe în direct la TV: „Merkel l-a sunat pe Orban și i-a zis «Dă-ne niște sclavi». Orban, trebuie să fii bărbat”

Angela Merkel, cancelarul Germaniei // FOTO: Guliver/GettyImages +49   FOTO
Angela Merkel, cancelarul Germaniei // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 12:34

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit în termeni duri despre situația din România, țară afectată de pandemia de COVID-19. Finanțatorul roș-albaștilor a făcut referire la miile de români care s-au îmbulzit pe aeroportul din Cluj pentru a pleca la muncă în Germania.

„Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis «Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii». M-ați înțeles?

Și Orban a zis « Da, dom'ne!» Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici».

Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți... N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și după te aruncă precum o măsea stricată”, a declarat Gigi Becali la România TV.

„Sănătate nu există fără Paște, fără Hristos. Nu există nimic, e zero totul” 
Gigi Becali

GALERIE FOTO din București în timpul pandemiei

+45 FOTO

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre situația din România: 

Klaus Iohannis, atacat de un fost antrenor din Liga 1: „Cum are tupeu să spună asta? Chiar nu îți e rușine?

Ordonanța militară nr. 8: „Se interzice exportul de cereale și ulei” » Ce se întâmplă cu românii care vin în țară de Paști

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (83)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  10 Aprilie 2020, 14:02

Culmea e ca unii chiar sunt de acord cu Becali. Asta cu "s.clav.ii" are mare trecere pe la noi. La dragostea de munca a romanilor orice slujba e "scl_avi.e". Daca mai e si pe bani putini, cu atat mai mult. Nu conteaza ca exista consimtamant, ceea ce contrazice insasi definitia termenului, e de lucru, nu de pierdut vremea? Clar!

857940450909467
Roman Laurentiu  •  12 Aprilie 2020, 00:14

Am inteles ce a zis,Becali dar unde sunt atacurile xenofobe! Creere spalate de globalism!

1368707866645847
Marius Negrea  •  11 Aprilie 2020, 13:46

Ce vrei ciobane! Merg oamenii sa câștige o pâine. Vrei sa stea la mila ta?? Sa le arunci tu câte un os ca să te dai mare? ????

Vezi toate comentariile (83)
Comentează