GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Dosar penal pe numele miilor de români înghesuiți pe aeroportul din Cluj

1800 de români s-au înghesuit astăzi în parcarea aeroportului „Avram Iancu„ din Cluj, pentru a prinde curse spre Germania // sursă foto: Guliver/gettyimages +33   FOTO
1800 de români s-au înghesuit astăzi în parcarea aeroportului „Avram Iancu„ din Cluj, pentru a prinde curse spre Germania // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 19:26

Parchetul de pe lângă Judecătoria Municipiului Cluj-Napoca a decis să deschidă un dosar penal în urma imaginilor în care mii de români stau înghesuiți pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj, informează Libertatea.

De asemenea, Consiliul Județean din Cluj îi cere demisia directorului aeroportului, din cauza faptului că acesta nu a anunțat pe nimeni despre zborurile către Germania ale muncitorilor români.

Autoritățile din Cluj au reacționat la scurt timp după apariția imaginilor în care 1.800 de români așteptau să plece de pe aeroportul din Cluj: aceștia, proveniți din județele Transilvania și Moldova, au venit în parcarea aeroportului „Avram Iancu” pentru a prinde curse charter spre Germania, la muncă în domeniul agricol.

„În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul S.R.P.T. Cluj Napoca, în temeiul art. 292 Cod de Procedura Penală s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în cauza privind situația persoanelor aflate in cursul acestei dimineți pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj”, se arată în comunicatul emis de procurori.

Articolul integral poate fi citit pe libertatea.ro, AICI!

GALERIE FOTO. Imagini inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+29 FOTO

VIDEO: STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre COVID-19:

Discurs motivațional al premierului țării cu un singur deces provocat de COVID-19: „Împreună am salvat vieți, dar amintiți-vă că e un maraton!”

VIDEO. O nouă simulare realizată de cercetători arată cum se poate împrăștia COVID-19 în supermarket-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mehighms
mehighms  •  10 Aprilie 2020, 07:42

aceștia, proveniți din județele Transilvania și Moldova!!!! deci avem 2 judete noi . :)))))

wishmaster
wishmaster  •  10 Aprilie 2020, 01:29
Postat de csa.steaua.bucuresti pe 09 Aprilie 2020, 20:01

Pai ce erau sa facă oamenii!? Sa aștepte sa moara de foame in case!? Sa aștepte banii de la Cîtu!? Stai acasă și totul va fi bine ... Dormi liniștit, FNI, ăăă ... pardon!, GuWerner veghează pt tine. :-))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

csa.steaua.bucuresti
csa.steaua.bucuresti  •  09 Aprilie 2020, 20:01

Pai ce erau sa facă oamenii!? Sa aștepte sa moara de foame in case!? Sa aștepte banii de la Cîtu!? Stai acasă și totul va fi bine ... Dormi liniștit, FNI, ăăă ... pardon!, GuWerner veghează pt tine. :-))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează