FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Amical Dinamo - Rapid? Inițiativă neașteptată a lui Adrian Mihalcea: „Avem nevoie de meciuri cu echipe care să ne pună probleme”

Dinamo ar putea disputa un amical contra Rapidului. Sursă foto: GSP
Dinamo ar putea disputa un amical contra Rapidului. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 21:18

Dinamo și Rapid, două dintre cluburile de tradiție ale României, dar care se află departe de gloria de altădată, ar putea disputa un amical inedit în perioada următoare.

A spus-o chiar Adrian Mihalcea, noul antrenor al lui Dinamo, cel care și-ar dori un test de verificare cu o echipă puternică din liga secundă. 

„Dacă ar fi să jucăm un amical cu Rapid, nu aş juca pentru că şi Dan Alexa e în situaţia asta, ca şi mine (n.r. - postura de a prelua o echipă fără să fi disputat vreun meci din martie, din cauza izolării), ci pentru că avem nevoie de meciuri amicale cu echipe bune, care îţi pot pune probleme”, a spus Adrian Mihalcea, potrivit TV Telekom Sport. 

Antrenorii de la Dinamo și Rapid, în situații asemănătoare

Cufundați în probleme financiare, „câinii” au emoții privind lupta pentru evitarea retrogradării. Dinamo, club preluat de Adrian Mihalcea la scurt timp după întreruperea Ligii 1, se află pe locul 4 în play-out, la doar trei puncte distanță de penultimul loc, ocupa de Chindia. 

Rapid e un alt club care și-a schimbat antrenorul. La fel ca în „Ștefan cel Mare”, nici Dan Alexa, înlocuitorul lui Daniel Pancu, n-a apucat să bifeze vreun meci oficial pe banca giuleștenilor. După înjumătățirea punctelor din Liga 2, Rapid e pe locul 6, cu 19 puncte, la doar o lungime însă de locul 2, ocupat de CS Mioveni.

VIDEO. Declinul incomensurabil al lui Patrick Petre, explicat de un fost oficial de la Dinamo: "Toate aceste lucruri l-au tras în cap"

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo primește și vești bune! „Câinii”, surprinși cu un salariu restant + Principalul obiectiv ochit: „Suntem aproape!”

Lovitură pentru Dinamo! Unul dintre oamenii-cheie din club l-a anunțat pe Ionuț Negoiță că pleacă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
394966434424757
Mihai Dinu  •  25 Mai 2020, 23:24

Revin cu o sugestie pentru urmatoarea zi: Dinamo pregateste un amical cu Rapid si - poate - a se obisnui cu rigorile div. B !

394966434424757
Mihai Dinu  •  25 Mai 2020, 23:23

Revin cu o sugestie pentru urmatoarea zi: Dinamo pregateste un amical cu Rapid si - poate - a se obisnui cu rigorile div. B !

394966434424757
Mihai Dinu  •  25 Mai 2020, 23:13

Articol facut numai pentru a reaminti ( a cata oara?! ) ca Dinamo se afla la trei puncte de locul de baraj ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează