FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo primește și vești bune! „Câinii”, surprinși cu un salariu restant + Principalul obiectiv ochit: „Suntem aproape!”

Dinamo este calificată în semifinalele Cupei României +26   FOTO
Dinamo este calificată în semifinalele Cupei României

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 18:05

Adrian Mihalcea (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit că roș-albii au primit o parte din banii restanți și a precizat care este principalul obiectiv în acest sezon.

La două săptămâni după ce dinamoviștii au primit salariile pe luna ianuarie, aceștia au încasat banii restanți și pe luna februarie, informează Antena Sport.

„Băieţii au primit o parte din restanţe, s-a discutat şi pentru restul de bani. Lucrurile se vor realiza, în oarecare măsură, până la începerea campionatului”, a declarat Adi Mihalcea pentru sursa citată.

Principalul obiectiv al lui Dinamo în acest sezon

Aflată într-o situație dificilă în campionat, Dinamo este încă angrenată într-o competiție: înainte ca pandemia de COVID-19 să pună pauză fotbalului, „câinii” s-au calificat în semifinalele Cupei României.

„Ne axăm pe Cupa României, suntem în semifinale, suntem aproape de finală şi de a o câştiga. În plus, ne dorim o clasare mai bună decât în momentul de faţă în campionat. 

Nu stăm foarte rău, dar suntem într-o zonă dificilă. Eu mă gândesc la faptul că, cu două rezultate pozitive la început de campionat, nu vom mai avea probleme şi mă bazez şi pe ce văd, pe lotul pe care îl am, pe munca depusă şi pe plusul de valoare”, a declarat Adi Mihalcea pentru Telekom Sport.

Clasamentul din play-out:

Vezi AICI rezultatele din Cupa României!

GALERIE FOTO. Imagini recente de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Firțulescu, poveste amuzantă din perioada Dinamo: „Cu primii bani primiți la Dinamo, nu îmi puteam cumpăra nici măcar o pereche de adidași”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Lovitură pentru Dinamo! Unul dintre oamenii-cheie din club l-a anunțat pe Ionuț Negoiță că pleacă

Victor Becali se implică în vânzarea lui Dinamo: „Nu înțeleg povestea cu spaniolii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
creeperno
creeperno  •  25 Mai 2020, 22:45

Adica zici ca lotul de acum e valoare? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close