FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Surpriză de ultimă oră la Dinamo! Ionuț Negoiță, decizie neașteptată: și-a încălcat promisiunea

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 10:22

Jucătorii lui Dinamo și-au încasat ieri salariile restante pe luna ianuarie. După ce în repetate rânduri a afirmat că nu va mai contribui din propriul buzunar pentru a finanța clubul, Ionuț Negoiță a decis să se implice. 

Suporterii din programul DDB au livrat zilele trecute încă 50.000 de euro în contul clubului, bani care au mers direct în contul jucătorilor. Cum fondul net de salarii la Dinamo depășește 135.000 de euro, patronul Ionuț Negoiță a fost nevoit să deblocheze la rândul lui o sumă importantă pentru achitarea restanțelor. Patronul a plătit și chiriile fotbaliștilor.

Gestul lui Ionuț Negoiță surprinde. În urmă cu o lună, acționarul reafirma că nu va mai contribui financiar pentru a ajuta clubul pe care e disperat să îl vândă: „Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Dacă există persoane interesate, le aștept în aceste săptămâni. Ce salarii restante să plătesc acum? Dacă nu vine nimeni la modul serios, s-a dus totul”.

Dinamo, restanțe de 3 luni

Fotbaliștii de la Dinamo mai au în acest moment de recuperat banii pe o lună și jumătate de la club și o lună jumătate din șomajul tehnic pe care statul trebuie să îl vireze. Cuantumul șomajului pe perioada stării de urgență este de 2.380 de lei. 

„Eu nu am probleme, am mai pus niște bani deoparte, dar sunt unii cu familii, unii care au rate, chiar nu ne-a ajutat deloc asta. Nu mi se pare normal”
- Deian Sorescu

VIDEO / Suporterii „câinilor” au mai livrat o sumă importantă de bani

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cine a fost mai favorizată înainte de '90, Steaua sau Dinamo? S-a reaprins din senin rivalitatea istorică: „Vreți să știți ce făcea Valentin?”

EXCLUSIV Ionel Dănciulescu, dezvăluiri neverosimile din viesparul de la Dinamo » Cum a renunțat la mulți bani în fața lui Negoiță + cine i-a reproșat că se îmbracă prea frumos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
creeperno
creeperno  •  09 Mai 2020, 22:33

Ia spus frate-su ca daca falimenteaza clubul o sa bage in mocirla numele de negoita,d-aia vrea sa scape de club si sa falimenteze in mainele altuia

samertx
samertx  •  09 Mai 2020, 20:50
Postat de skins_berceni pe 09 Mai 2020, 19:00

Pe voi va violează Voluntari, Sepsi și Clinceni...viol în grup.

Băi piele, jocul de fotbal se joacă pe gazon, nu știu ce violați vezi sau îți imaginezi, dar sigur, ești prost de mic, nu ți-ai umflat neuronii ăia din dotare sub nicio formă. Zburdă, bre! :))

skins_berceni
skins_berceni  •  09 Mai 2020, 19:00
Postat de catalin.fcdb pe 09 Mai 2020, 17:57

Unde isi castiga dreptu inegalabil de b.0arfhha europei, unde o vi0leaza fiecare echipa si ii administreaza 5 oral333 de exceptie !

Pe voi va violează Voluntari, Sepsi și Clinceni...viol în grup.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close