LIGA 1  ·  DINAMO

Victor Becali se implică în vânzarea lui Dinamo: „Nu înțeleg povestea cu spaniolii”

Victor Becali spera ca Dinamo să se vândă în curând +5 FOTO
Victor Becali spera ca Dinamo să se vândă în curând

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 07:42

Victor Becali (58 de ani) a analizat situația de la Dinamo și a vorbit despre posibilitatea ca finanțatorul Ionuț Negoiță să vândă clubul.

Fostul impresar spune că Negoiță nu va vinde clubul oricui și că nu crede că investitori din Spania vor să cumpere Dinamo și nici că anumiți șeici au fost interesați de echipă.

„E o poveste. Se spune că se vinde, că nu se vinde… Nu ştiu ce se va întâmpla. Pentru Dinamo ar fi important să se încheie această poveste, ca să aibă linişte. Ionuţ Negoiţă vrea să vândă Dinamo, dar nu oricui! N-am niciun motiv să nu-l cred pe Negoiţă. Văd ultimatum peste ultimatum, iar asta înseamnă că s-au reluat discuţiile.

Cel mai mult se vorbeşte despre Toni Curea, un agent. Se aude de Herminio Menendez, care, din câte ştiu, nu a fost preşedinte la Sevilla, cum a spus Ioan Andone, ci a fost la Departamentul Financiar. Sunt multe echipe în Spania pe care poţi să le iei pe bani mai puţini decât la Dinamo. Mi-e greu să cred că un fond de investiţii vrea să cumpere. Trebuie să producă bani, iar în următorii 7-8 ani e greu să poţi produce bani cu Dinamo. Chiar nu înţeleg această poveste.

Ruşii, fondurile de investiţii, şeicii, arabii s-au dus prin Anglia sau Franţa pentru că au afaceri de miliarde în ţările respective! Dacă ar fi nişte oameni care au afaceri în România şi cumpără o echipă de fotbal, aş putea să înţeleg. Şeicii nici n-au auzit de Dinamo!” a declarat Victor Becali la emisiunea „Realitatea Sportivă”.

VIDEO. Adrian Mihalcea a impus un regim cazon în cantonamentul lui Dinamo

FOTO.  Spaniolii au arătat actele de la discuțiile cu Negoiță

+6 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: Ministrul sportului, surprins la mare într-o mașină pe cheltuiala Registrului Auto Român. O camera la Hotel Sport pentru cei din sistem e 30 de lei
Libertatea
Comentarii (16)
Lupescu Mihai  •  25 Mai 2020, 20:49

Va implicati in vanzarea clubului cum ? Cu comision ,sau trceti ceva pe contract si alceva la vanzare in buzunare ! Impartim ca in BD Gogule una ,doua , trei mie si una tie nu vrei sa facem si invers! A Distrus un club care a ajutat ff multi jucatorii pacat iar acum vor sa ajute suntem la terapie intensiva da cum ne ajuti ???***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dd.x  •  25 Mai 2020, 20:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii  •  25 Mai 2020, 17:23

Cu alte cuvinte, nimeni din lumea de afaceri serioasă, cum ar fi fotbalul spaniol, nu ar investi într-o cloaca ca și fotbalul romanesc. V Becali ar trebui să știe doar a profitat la maxim de munca antrenorilor de copiii care au stat la baza selecției și cresterii Generației de fotbaliști români ajunși la maturitate intre 1993 -2005. Cate articole se scriu despre G Popescu, Hagi ori altii,fac referire la impresari, sume de banii, dar la cei care i-au educat ca și copiii deloc. L-ati auzit vreodată pe G Becali ca transfera un antrenor de copii? Sau pe MM? În serialul Michael Jordan, se vede ce inseamna educația responsabilă. Antrenorii de tineri au o imagine, competițiile pentru copiii sunt promovate. Un impresar responsabil de acolo ar începe să vorbească. Da, investitorii aceștia par altceva decât se prezinta. E clar ca oferta clubului Fc Dinamo e un mare balon, și un posibil client dispus să cumpere, ori e un mare visator/prost, ori un tepar ca-i încearcă norocul.....

Vezi toate comentariile (16 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 11 - Brescia Romena
TVR 1
17:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
17:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Osasuna - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Lazio - Sassuolo
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Barcelona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Brescia - Roma
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Brighton - Manchester City
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Juventus - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Atletico Madrid - Betis
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1