LIGA 1  ·  DINAMO

Ionuț Negoiță, atacat din toate părțile » Scrisoare din partea ADPD: „Este Dinamo de vânzare cu adevărat?”

Suporterii din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” caută să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță
Suporterii din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” caută să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 22:08

Suporterii lui Dinamo din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” au publicat un mesaj pentru finanțatorul „câinilor”, Ionuț Negoiță (46 de ani), pe tema vânzării clubului.

În scrisoarea deschisă postată pe contul oficial de Facebook al Asociației, lui Negoiță îi este reproșat faptul că nu a răspuns ofertei de cumpărare a clubului de către suporteri.

„În data de 17 aprilie v-am trimis oferta prin care Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo și-a manifestat intenția de a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo. Ne-ați pus în așteptare, ați promis că reveniți cu un răspuns dar acesta nu a mai venit”, susțin dinamoviștii.

ADpD dorește acțiuni

În plus, ADpD a dezvăluit faptul că a propus finanțatorului clubului roș-alb să direcționeze 40.000 de euro pentru ca fotbaliștii să fie plătiți, bani în schimbul cărora suporterii să primească un procent din acțiuni. Din nou, fără succes, răspunsul lui Negoiță lăsându-se așteptat.

În finalul scrisorii, suporterii adresează o serie de întrebări pentru conducerea lui Dinamo:

  • „Este Dinamo de vânzare cu adevărat?” 
  • „Este Dinamo de vânzare pentru oricine își manifestă intenția de a cumpăra, cu excepția Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo?” 
  • „Nu merită suporterii dinamoviști care s-au alăturat programului socios ADPD același respect pe care îl acordați celor care vă finanțează acum afacerea?” 
  • „Nu credeți că orice zi în plus cu dumneavoastră la conducerea echipei este o zi în minus pentru Dinamo în lupta pe care o duce cu supraviețuirea?”

🔴SCRISOARE DESCHISĂ DINAMO este în pericol, aflându-se pe ultima treaptă a demnităţii și totuși permitem în continuare...

Publicată de Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo pe Sâmbătă, 23 mai 2020

VIDEO. Firțulescu, poveste amuzantă din perioada Dinamo: „Cu primii bani primiți la Dinamo, nu îmi puteam cumpăra nici măcar o pereche de adidași”

Citește mai multe știri despre Dinamo:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
Piramidon Quijote  •  24 Mai 2020, 09:28

În ziua de azi orice e de vânzare . Chiar m-am gândit să-i ofer domnului Becali 2 lei pe Duckadam. Apoi să-l pun de vânzare pe Amazon , de curiozitate , să văd dacă-mi oferă cineva mai mult decât pe mănușile lui ...

rocky2  •  24 Mai 2020, 01:44
Postat de thereality pe 23 Mai 2020, 23:52

hai bah negoitza o data cu falimentul celor din vitan barzesti. ce mai astepti. hai o data ca sunt nerabdator.

Special am intrat ca sa vad cine e primul care intra pe articolul despre Dinamo! Asa cum ma asteptam, exact random prostu' cainele nostru!:)))

thereality  •  23 Mai 2020, 23:52

hai bah negoitza o data cu falimentul celor din vitan barzesti. ce mai astepti. hai o data ca sunt nerabdator.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1