FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Dănuț Lupu: „Baza de la Săftica e jumătate la ANAF, jumătate la tatăl lui Negoiță”

Ionuț Negoiță +31   FOTO
Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 07:46

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, nu crede în vânzarea clubului patronat de Ionuț Negoiță și vorbește despre problemele pe care echipa le are pe mai toate fronturile.

Într-o intervenție televizată, Lupu a adus aminte de problemele pe care „câinii” le au cu baza de la Săftica, pe care riscă să o piardă. „Jumătate e la ANAF, cealaltă jumătate e la tatăl lui Negoiță”, spune gloria dinamovistă. 

„Am spus acum doi sau trei ani că Dinamo nu se vinde. Nu are culori, nu are emblemă, nu are autocar, nu are birouri. 

Baza de la Săftica este jumătate la ANAF, jumătate la tatăl lui Ionuț Negoiță. Ce să cumperi de la Dinamo? Un loc în Liga 1 și 20 de jucători”, a spus Dănuț Lupu, la emisiunea „Digi Sport Special”, de la Digi Sport.

Dinamo e restantă la ANAF

Potrivit paginii de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, Ionuț Negoiță ar trebui să plătească de urgență 1.100.000 de lei către ANAF. Miza e baza de la Săftica.

„Ar fi bine ca investitorii spanioli să facă publice dovezile prin care garantează că vin cu banii în 30 de zile. Până să treacă 30 de zile, Dinamo are de plătit 1.100.000 de lei către ANAF. Plata aceasta este urgentă! Dacă nu se va achita la timp, pierdem Săftica”.

+27 FOTO

VIDEO. Poveștile unui fost jucător: „Cu primii bani primiți la Dinamo, nu îmi puteam cumpăra nici măcar o pereche de adidași”

Citește și alte știri despre Dinamo:

5 dileme rezolvate! Gazeta a aflat planurile FRF și LPF pentru următoarele două luni + care e marele semn de întrebare

DINAMO. Dănuț Lupu se implică în disputa Dinamo - Steaua și ironizează marea rivală: „Băteam și dacă ne trezeau la 3 dimineața”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
demolarii
demolarii  •  23 Mai 2020, 12:01

Si daca spaniolii nu fac dovada, plătește Negoita? Sau se umbla iar cu tichia pe la clienții din asociațiile de suporteri?

 •  23 Mai 2020, 11:18
Postat de catalin.fcdb pe 23 Mai 2020, 09:01

Are dreptate da, dar cand a fost in cadru clubului nu era asa ''vocal''. Din stapane nu-l scotea pe Negoita.

Deci sa inteleg ca Lupu e vinovat de situatia de la Dinamo!?

 •  23 Mai 2020, 11:17
Postat de George Dobrescu pe 23 Mai 2020, 10:28

Nevoită asta este un mare pamblicar Nimic nu este sigur cu el De fapt el nu are nimic si nu are ce vinde Nu ar fi de mirare sa aflam ca de fapt dinamo aparține lui brejnev in asociere cu fidel castro

Asocierea lui brejnev si fidel castro exista! E gigi becali si fc5b-ul lui....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează