FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un „șoc” la Dinamo? „Câinii” pot PIERDE baza de la Săftica: „Plata către ANAF e urgentă”

Dinamo ar putea pierde baza de la Săftica
Dinamo ar putea pierde baza de la Săftica

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 08:22

DINAMO. Până să fie cumpărată de un investitor străin, Dinamo se confruntă cu mari probleme. Nu doar la nivelul lotului, unde jucătorii amenință că nu-și prelungesc contractele. Există și unele probleme administrative care i-ar putea costa scump pe „câini”. 

Potrivit paginii de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, Ionuț Negoiță ar trebui să plătească de urgență 1.100.000 de lei către ANAF. Miza e baza de la Săftica 

„Ar fi bine ca investitorii spanioli să facă publice dovezile prin care garantează că vin cu banii în 30 de zile. Până să treacă 30 de zile, Dinamo are de plătit 1.100.000 de lei către ANAF. Plata aceasta este urgentă! Dacă nu se va achita la timp, pierdem Săftica

Negoiță nu mai dă niciun leu! Cine va plăti? Spaniolii negociază preluarea clubului din aprilie. Noi le-am transmis că trebuie să vină cu 180.000 de euro pentru licență, altfel vor mai cumpăra doar un club de Liga 3. Nu au avut acei 180.000 de euro, așa că a rămas pe seama suporterilor plata licenței”, au scris reprezentanții PCH pe Facebook. 

„E practic o eşalonare făcută către ANAF pentru taxele pe doi ani, în valoare de 500.000 de euro”, spunea Negoiță pe 20 aprilie

Ionuț Negoiță, patron Dinamo: 

„Suntem printre puţinele cluburi care au o bază proprie de antrenament”„Baza de la Săfica e pe această societate, cu bază de cazare, restaurant, sala de sport, terenuri, şi ce mai e e acolo. Partea din faţă nu a fost niciodată dedicată sportului, s-a vândut ca să se poată finanţa pentru planul de insolvenţă”

VIDEO. Toni Curea spune că partea spaniolă care dorește să cumpere Dinamo a acceptat condițiile puse de Ionuț Negoiță

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo se joacă de-a retrogradarea! Negoiță, negocieri IREALE cu 10 jucători care NU pot evolua în ultimele 8 etape

DINAMO EXCLUSIV Ionuț Negoiță n-a iertat pe nimeni: „Ioan Andone vorbește pe lângă subiect!” + „Pretenții și intoxicări de la spanioli”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
theinvincible
theinvincible  •  18 Mai 2020, 18:44

hai,cotizati rapid la bunastarea lui negoitza,ca vitanul barzesti oricum se desfiinteaza.

endeavour
endeavour  •  18 Mai 2020, 11:25

Oare nevoiță e membru DDB?

2036290743290484
Ion Marin  •  18 Mai 2020, 10:14

si a zis ca ar da si el bani pentru clubul lui de suflet , dar nu i a cerut nimeni.Ma gandesc , ca daca un om cu venituri modeste ar vrea sa ajute clubul, ma gandesc ca M.Lucescu si Ion Tiriac , Badea, Borcea si altii ,care s putrezi de bani , in acest proiect , va da fiecare cate un milion de euro , la ce avere au si la cat au primit ei de la acest club.Dar cred ca e aceeasi situtie cu pensionarul , nu le-a cerut nimeni bani ca dadeau chiar mai mult , pentru ca ei au primit un nume si au fost platiti CA NISTE NABABI de Clubul Dinamo.Suporterii prin aceasta asociatie , sa si infiinteze in fiecare oras resedinta de judet sectii ale acesteia cu suporteri care sa se implice iin aducerea de bani si gestionarea centrelor de copii si juniori.AM DISCUTAT CU ATATIA CARE VOR SA COTIZEZE BANI PENTRU SUSTINEREA LUI DINAMO , dar procedura de donatie e greoaie , faceti o PROCEDURA PRIN CARE SUPORTERII SA COTIZEZE PRIN SMS, prin SMS , fratilor si ati rezolvat cat de cat problema banilor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează