LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. Surprize, surprize cu Ionuț Negoiță » Anunțul făcut înainte de ziua decisivă pentru vânzare: „Între timp, s-a mai întâmplat ceva”

Ionuț Negoiță este din 2013 patronul lui Dinamo
Ionuț Negoiță este din 2013 patronul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 07:18

Ionuț Negoiță (48 de ani), conducătorul lui Dinamo, a făcut noi precizări despre vânzarea clubului. Acesta a vorbit despre datoriile roș-albilor și despre baza sportivă de la Săftica.

  • Marți va fi întâlnirea decisivă dintre Negoiță și cei din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo", care au trimis o scrisoare de intenție către actualul finanțator al clubului
  • Ionuț Negoiță vrea să le cedeze lor tot pachetul de acțiuni pe care îl controlează la Dinamo, aceasta după ce a mai dat 10 la sută fanilor angrenați în programul socios „DDB", care au virat deja peste 210.000 euro în conturile echipei

„E practic o eşalonare făcută către ANAF pentru taxele pe doi ani de 500.000 de euro. Şi mai e pe rol litigiul cu Rotariu, de 200.000 de euro, pe care l-am câştigat în primă instanţă, iar acum se judecă. Eu zic că o să îl câştigăm.

Ei preiau şi pasive şi active. Au avut tot ce au cerut la momentul respectiv, la fel ca toţi cei interesaţi să preia clubul, li s-a răspuns la tot ce au dorit. Între timp, s-a mai adăugat la datorii, dar unele sunt eşalonate, altele pot fi şi ele eşalonate, deci situaţia nu e dramatică dacă nu se mai tergiversează mult”, a declarat Negoiță la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță, conducător Dinamo: „Suntem printre puţinele cluburi care au o bază proprie de antrenament”

„Baza de la Săfica e pe această societate, cu bază de cazare, restaurant, sala de sport, terenuri, şi ce mai e e acolo. Suntem printre puţinele cluburi care au o bază proprie de antrenament. Partea din faţă nu a fost niciodată dedicată sportului, s-a vândut ca să se poată finanţa pentru planul de insolvenţă”

Cifre șocante în bilanțul financiar pe 2019 al lui Dinamo

Dinamo a publicat datele contabile, așa cum au procedat și celelalte cluburi din prima ligă. Numerele afișate pe site-ul clubului traduc gestiunea dezastruoasă din club. Societatea consumă bani mai mulți decât încasează și nici rezultatele sportive nu justifică paguba.

Pentru anul 2019, diferența dintre venituri și cheltuieli e de aproape două milioane de euro! Datele sunt înregistrate în lei în contablitate. Venituri din exploatare, adică din activitățile curente, specifice clubului: 16,6 milioane de lei. Cheltuieli din exploatare: 25,9 milioane de lei.

VIDEO Mesajul lui Riccardo Piscitelli pentru fanii dinamoviști

Citește mai multe știri despre Dinamo:Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (18)
elgabri  •  20 Aprilie 2020, 20:22

Negoita! se rupe elasticul de cat le ai esalonat !!

Ion Marin  •  20 Aprilie 2020, 16:26

si a zis ca ar da si el bani pentru clubul lui de suflet , dar nu i a cerut nimeni.Ma gandesc , ca daca un om cu venituri modeste ar vrea sa ajute clubul, ma gandesc ca M.Lucescu si Ion Tiriac , care s putrezi de bani , in acest proiect , va da fiecare cate un milion de euro , la ce avere au si la cat au primit ei de la acest club.Dar cred ca e aceeasi situtie cu pensionarul , nu le-a cerut nimeni bani ca dadeau chiar mai mult , pentru ca ei au primit un nume si au fost platiti CA NISTE NABABI de Clubul Dinamo.Suporterii prin aceasta asociatie , sa si infiinteze in fiecare oras resedinta de judet sectii ale acesteia cu suporteri care sa se implice iin aducerea de bani si gestionarea centrelor de copii si juniori.

Ion Marin  •  20 Aprilie 2020, 16:25

E un moment de cumpana pentru Dinamo, opera de distrugere a unei parti din acest club, e pe cale sa se termine.Dar , va fi un nou inceput , in care cei care vor conduce acest slub, vor avea nevoie de stiinta si intelepciune in arta conducerii si de profesionalism.E nevoie de cineva , gen fostul stelist Ion Alexandrescu , care a tacut si a facut.L-a atras pe Valentin Ceausescu , pe generalii de acolo si servicul de securitate al armatei , care i au dat putere si i au dat posibilitatea sa aduca bani si jucatori in club , discret si profesionist.A fost inspirat cand l a adus pe Florin Halagian , ca antrenor , fara jucatorii adusi de el , nu lua niciodata cupa campionilor.Esential acum pentru cei care vor prelua clubul , e conducatorul si antrenorul si strategia de viitor a clubului.Prin C.S Dinamo sa si infiinteze , in parteneriat centre de copii si juniori in fiecare oras resedinta de judet, si acolo cu asociatii , cu parteneriat , suporteri, .F.C Dinamo si C.S Dinamo , cu investitii mici in capitalul uman si cu posibilitati in viitor formidabile.Trebuie implicati suporterii pur sange ai lui Dinamo , impreuna cu fostii jucatori.Locul de unde sa se lanseze acest proiect , ar trebui sa fie la Slatina , acolo unde pe vremuri , era un Dinamo Slatina si asa mai departe in fiecare oras resedinta de judet.Ca sa aiba viitor , trebuie implicati toti suporterii si toti oamenii cu bani care au in sange spiritul alb rosu.Am intalnit un pensionar dinamovist , cu pensie de 900 de lei

Vezi toate comentariile (18 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1