FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

OFICIAL Farul a anunțat al 9-lea transfer al verii » Hagi continuă să șocheze cu alegerile lui

Amine Benchaib, în centrul imaginii, la un antrenament în Belgia, la Kortrijk. Foto: Imago Images
Amine Benchaib, în centrul imaginii, la un antrenament în Belgia, la Kortrijk. Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat luni, 26 iunie 2023 13:00 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 17:36

Farul Constanța a anunțat, astăzi, transferul mijlocașului ofensiv belgian Amine Benchaib (25 de ani), fotbalist care a retrogradat cu CS Mioveni în Liga 2 la finalul sezonului 2022-2023. E al patrulea transfer al campioanei de la echipe retrogradate, în această vară!

Amine Benchaib a semnat un contract pe doi ani și este al 9-lea jucător pe care trupa de la malul Mării îl aduce în această vară. Hagi încearcă să se califice în grupele Ligii Campionilor, dar continuă să mizeze pe fotbaliști de la echipe care au retrogradat. 

L-a însoțit pe Gigi Becali la cazinou în Monaco și acum a povestit totul! » Episod de pomină: „Am pus în geantă 640.000 de euro, brânză și iaurt. Să mă ierte că vorbesc”
GSP LIVE
L-a însoțit pe Gigi Becali la cazinou în Monaco și acum a povestit totul! » Episod de pomină: „Am pus în geantă 640.000 de euro, brânză și iaurt. Să mă ierte că vorbesc”

Amine Benchaib, noul jucător al Farului Constanța

„Am purtat o discuție interesantă cu antrenorul echipei și el m-a convins să semnez cu Farul. Văzusem echipa și înainte să mă transfer aici. Sunt 100 % convins că am făcut alegerea bună când am ales să semnez cu Farul. 

Farul a anunțat al 9-lea transfer al verii » Hagi continuă să șocheze cu alegerile lui
Amine Benchaib, prezentat la Farul Constanța. Foto: Facebook @ Farul Constanța
A dat Hagi lovitura cu ultimul transfer? Portret la superlativ: „Tehnic, talentat, avea nevoie de o echipă precum Farul, se potrivește stilului”
FARUL
A dat Hagi lovitura cu ultimul transfer? Portret la superlativ: „Tehnic, talentat, avea nevoie de o echipă precum Farul, se potrivește stilului”

Cred că am făcut o alegere foarte bună pentru cariera mea. Nu am mai jucat niciodată pentru o echipă care a fost campioană. De tânăr visam să joc în Champions League și sunt sigur că vom face o figură frumoasă în această competiție”, a declarat Amine Benchaib, pentru canalul de Youtube al dobrogenilor. 

Crescut de Lokeren, Amine Benchaib a mai trecut în carieră pe la RSC Charleroi și Kortrijk, ambele formații belgiene. La CS Mioveni a ajuns în ianuarie 2023. În tricoul argeșenilor, Amine Benchaib a adunat 16 meciuri, a marcat 3 goluri și a dat o pasă de gol. 

Benchaib este al patrulea jucător al verii ajuns la Farul de la o retrogradată, după Carnat (Mioveni), Vianna și Bassong (FC Argeș). 

Bursa transferurilor la Farul

  • Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
  • Veniri: Marco Borgnino (Rafaela), Rivaldinho (CSU Craiova), Nicolae Carnat (CS Mioveni), Fábio Vianna (FC Argeș), Ionuț Vînă (CSU Craiova), Damien Dussaut (Rapid), Zorhan Bassong (FC Argeș), Diogo Queirós (Famalicao), Amine Benchaib (CS Mioveni)
  • Reveniri: Florian Haită (U Cluj), David Maftei (Unirea Dej), Răzvan Matiș (Unirea Dej), Gabriel Buta (Unirea Dej), Robert Mustacă (Slobozia), Denis Bujor (Slobozia), Ștefan Bodișteanu (CSA Steaua București)
  • Plecări: Ștefan Bodișteanu (Oțelul), Carlo Casap (liber), Vlad Morar (liber), Rolandas Baravykas (liber)

VIDEO. Mihai Popescu, după ce Farul a picat cu Sheriff Tiraspol: „E un adversar dificil, țăinând cont de ultimii ani petrecuți în cupele europene”

Citește și: 

Gică Craioveanu, interviu brutal de sincer în Marca: „Fotbalul românesc a dispărut. Patronii vor să vândă peste noapte și jucătorii se duc în Arabia”

Poli Iași a decolat spre Bulgaria » Leo Grozavu, avertisment la plecarea din țară: „Suntem pe tobogan de foartă multă vreme”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (22)
therealreddog33
therealreddog33  •  27 Iunie 2023, 14:52
Postat de ionescugeorge77 pe 26 Iunie 2023, 15:27

Acid ...te vad om ca lumea ...care crede in mincinosii care conduc fotbalul romanesc ...hagi ca patron de club este printre cei care a ruinat fotbalul romanesc ...ca jucator am scris aici de nenumarate ori cat de prost a fost ...nu a reusit in Vest... cu el in formatie nationala nu a batut pe nimeni din Top 10 European ...nu ma mai baga pe mine in seama daca i iubesti pe prosti ...eu nu sar calul ...eu am curaj sa spun ce cred ...sa ma contrazica idolul tau si sa ne arate ce poate in Europa si la anul care vine sa se claseze macar pe 3 ...nu sa mi sp-una ca este cel mai bun ...cand il ajuta toti ...

Fără supărare, zici că ai ceva personal cu Hagi. Din orice punct de vedere privești: statistica, rezultate, talent, echipe la care a jucat, performante la naționala- e cel mai bun jucător român din toate timpurile. O spun ca dinamovist, deși știu ca el e stelist înfocat. Nici ca antrenor /patron de club nu face o treaba rea deloc, are și ochi la jucători. Și atunci de unde atâta ură față de el? Ce alt jucător român a fost mai bun ca el?!

Alisaihan1974
Alisaihan1974  •  26 Iunie 2023, 19:07

Cu jucători retrogradați în liga2 vrea să-și facă echipă de champions league,să fim serioși. Am văzut ce joacă jucătorii Farului în meciurile echipei Naționale:Alibec,Luis Munteanu,Borza praf.Bate Sherif Tiraspol la iei de le suna apa în cap.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Iunie 2023, 17:54

Acid cand am batut Anglia cu 1-0 ...in ce an ?...sau visezi cai verzi pe pereti ...eu nu mi amintesc asemenea meci ...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează