FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Un nou transfer pentru Dică la Mioveni » Belgienii știau că jucătorul vine la FCSB

Amine Benchaib/ foto Imago Images
Amine Benchaib/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 11:11 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 12:14

CS Mioveni a semnat cu Amine Benchaib (24 de ani), un mijlocaș ofensiv belgian. El a jucat ultima dată la KV Kortrijk, în Jupiler Pro League.

Belgienii de la VoetballNews și Het Nieuwsblad au scris că Benchaib ar negocia cu FCSB. Din informațiile GSP, mijlocașul s-a înțeles cu Mioveni, echipa preluată de antrenorul Nicolae Dică. Amine a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu ultima clasată din Liga 1.

54 de ani de la „cel mai frumos moment” al carierei lui Dumitrache » Dialog savuros cu Ioan Chirilă: „Beau mai puțin decât englezii şi citesc mai mult decât francezii”
RETRO GSP
54 de ani de la „cel mai frumos moment” al carierei lui Dumitrache » Dialog savuros cu Ioan Chirilă: „Beau mai puțin decât englezii şi citesc mai mult decât francezii”

Amine Benchaib a semnat cu CS Mioveni

CS Mioveni a anunțat și pe pagina de Facebook a clubului transferul lui Amine Benchaib.

Un nou transfer pentru Dică la Mioveni » Belgienii știau că jucătorul vine la FCSB

Belgianul Amine Benchaib este un mijlocaș central ofensiv, care poate juca și extremă stânga sau dreapta. Ultima dată a fost la KV Kortrijk, pentru care a bifat 3 meciuri în acest sezon, în campionatul Belgiei. 

De-a lungul carierei, a mai jucat la Lokeren și Charleroi. Este cotat la 450.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, însă cea mai mare cotă a avut-o în 2018: 800.000 de euro.

70 de minutea jucat Benchaib în acest sezon în campionatul Belgiei

CS Mioveni i-a prezentat pe Bogdan Rusu, Alexandru Greab, Amadou Diallo și Dylan Mboumbouni

„Bine ați venit Bogdan Rusu, Alexandru Greab, Amadou Diallo și Dylan Mboumbouni! Au fost oficializate și contractele noilor veniți Bogdan Rusu (32 de ani, atacant, FCSB), Alexandru Greab (portar, 30 de ani, FC Argeș), Amdou Diallo (28 de ani, mijlocaș stânga, FK Jerv - Norvegia), Dylan Mboumbouni (26 de ani, fundaș central, FK Jerv - Norvegia). 

În zilele următoare la CS Mioveni vor sosi și alți jucători pe care îi vom prezenta la momentul respectiv”, a comunicat CS Mioveni pe pagina de Facebook a clubului.

Nicolae Dică: „Mai așteptăm 3-4 jucători”

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la CS Mioveni pe 14 ianuarie. În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul a susținut că vor mai veni jucători noi la echipă. 

„Le mulțumesc conducătorilor că au avut răbdare cu mine, pentru am avut niște condiții. Mă refer la problemele financiare și la transferuri. Am adus și ieri jucători, mai așteptăm 3-4 și în următoarele zile.

Problema la mine e că nu prea am timp. Jucătorii noi abia au venit, nu au jucat în ultimul timp. Cred că unitatea ar fi atuul nostru. Doar așa putem reuși. Putem fi surpriza plăcută a campionatului”, a declarat Nicolae Dică.

Mioveni i-a mai adus până acum pe Gutea (CS Mioveni U19), Bogdan Rusu (FCSB), Greab (FC Argeș).

Citește și alte știri din Liga 1:

Cum e văzută numirea lui Dică la CS Mioveni: „Are dreptate când vorbește de Lucescu, dar nu spune și asta”

A jucat 7 ani la Dinamo, dar acum îl apără pe Sorescu după transferul la FCSB: „E un pas în față” » Ce spune despre situația „câinilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
stelu
stelu  •  15 Ianuarie 2023, 14:32

Încă o dovada, deși nu mai era nevoie, că pentru lumea normala, pentru Europa, ce mi-e Mioveniul, ce mi-e F.C.S. ebeul

19sevilla86
19sevilla86  •  15 Ianuarie 2023, 13:25

Încă o dovada, deși nu mai era nevoie, ca pentru lumea normala, pentru Europa, Steaua este acum FC Steaua București, FCSB, cea mai cunoscuta și respectata echipa românească in exterior! De aceea toți încearcă sa-și lege numele și cariera de Steaua, pt ca înseamnă ceva in fotbalul mondial, o echipa cu doua trofee continentale! Și asta nu o poate schimba nimeni, nici ordinul de zi pe unitate al UM02301 nici fanatismul ultimilor aplaudaci din lume de cazarma sportiva bolșevică!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează