FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Cum e văzută numirea lui Dică la CS Mioveni: „Are dreptate când vorbește de Lucescu, dar nu spune și asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 08:12 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 08:18

Basarab Panduru a comentat decizia lui Nicolae Dică, care a devenit antrenorul lui CS Mioveni, echipă aflată pe ultimul loc în Liga 1.

Plecat de la FCSB, Nicolae Dică a fost prezentat sâmbătă la noua sa formație, pe care speră să o salveze de la retrogradare.

Venirea lui Dică sperie primii adversari din 2023: „Înseamnă că nu e scufundată corabia”
CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA
Venirea lui Dică sperie primii adversari din 2023: „Înseamnă că nu e scufundată corabia”

Basarab Panduru, după numirea lui Dică la CS Mioveni: „Dacă stătea până la vară, nu cred că era bine pentru el”

„Ești antrenor, merită să te înhami. Altfel, stăteai până la vară. Dacă ai avut alte oferte, ai fi ajuns acolo. Dacă eşti antrenor, trebuie să te duci să antrenezi. Dacă stătea până la vară, nu cred că era bine pentru el

Nu cred că poate să-i cadă nimic, vreo stea sau ceva, dacă retrogradează. Nu cred că mai crede nimeni că se mai poate salva. Poate să facă ceva cum a făcut Petrea, dar trebuie să câștigi câteva meciuri.

Are dreptate când spune de Mircea Lucescu (n.r- care a retrogradat când antrena la Corvinul), numai că nu spune că are şi vreo 25 de trofee câștigate. Adică, de ce îi băgăm în aceeași oală? 

Cred că Dică se așteaptă să i se aducă ceva jucători. E bună venirea lui Bogdan Rusu. Aşa o să joace ofensiv”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

Nicolae Dică, prezentat oficial la CS Mioveni

„Le mulțumesc conducătorilor că au avut răbdare cu mine, pentru am avut niște condiții. Mă refer la problemele financiare și la transferuri. Am adus și ieri jucători, mai așteptăm 3-4 și în următoarele zile. Vin la o echipă din Argeș, unde m-am născut, și vreau ca județul să aibă două echipe în prima ligă. Chiar dacă nimeni nu ne dă nicio șansă, noi vom încerca.

Asta mi-a zis domnul primar, că obiectivul nu e rămânerea în prima ligă, ci încercarea de a rămâne în prima ligă. Mie îmi plac provocările. Insistența celor de aici m-a convins. Și Mircea Lucescu a retrogradat cu Corvinul și acum e cel mai bun antrenor român. Nu trebuie pusă ștampila pe un antrenor care retrogradează.

Problema la mine e că nu prea am timp. Jucătorii noi abia au venit, nu au jucat în ultimul timp. Cred că unitatea ar fi atuul nostru. Doar așa putem reuși. Putem fi surpriza plăcută a campionatului”, a spus Nicolae Dică la conferință.

VIDEO Rezumatul amicalului CS Mioveni - FCU Craiova 1-1

Citește și: 

CS Mioveni - FCU Craiova 1-1 » Dică a debutat pe banca gazdelor + Ce jucător l-a ignorat pe Mititelu, care țipa din tribună: „Lăsă-l, bă, pe brazilian”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează