FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI

Nicolae Dică, prezentat oficial la CS Mioveni: „Și Mircea Lucescu a retrogradat și e cel mai bun antrenor român”

Nicolae Dică este noul antrenor de la CS Mioveni. A fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă/ foto Facebook @CS Mioveni
Nicolae Dică este noul antrenor de la CS Mioveni. A fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă/ foto Facebook @CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 11:37 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 12:09

Nicolae Dică este noul antrenor de la CS Mioveni. A fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Dică era liber din noiembrie, când a demisionat de la FCSB. La Mioveni se va lupta pentru a evita retrogradarea. Noua echipă a lui „Nick” este ultima în Superliga, cu 9 puncte în 21 de meciuri. U Cluj, echipa de pe poziția a 14-a, de baraj, are 19 puncte. Dică debutează la Mioveni pe 21 ianuarie, împotriva Petrolului.

Deian Sorescu, prezentat la FCSB! Ce salariu va câștiga la formația roș-albastră + Primele declarații: „Am venit la o echipă mare”
FCSB
Deian Sorescu, prezentat la FCSB! Ce salariu va câștiga la formația roș-albastră + Primele declarații: „Am venit la o echipă mare”

Dică, prezentat oficial la Mioveni

„Le mulțumesc conducătorilor că au avut răbdare cu mine, pentru am avut niște condiții. Mă refer la problemele financiare și la transferuri. Am adus și ieri jucători, mai așteptăm 3-4 și în următoarele zile.

Vin la o echipă din Argeș, unde m-am născut, și vreau ca județul să aibă două echipe în prima ligă. Chiar dacă nimeni nu ne dă nicio șansă, noi vom încerca.

Asta mi-a zis domnul primar, că obiectivul nu e rămânerea în prima ligă, ci încercarea de a rămâne în prima ligă. Mie îmi plac provocările. Insistența celor de aici m-a convins. Și Mircea Lucescu a retrogradat cu Corvinul și acum e cel mai bun antrenor român. Nu trebuie pusă ștampila pe un antrenor care retrogradează.

Problema la mine e că nu prea am timp. Jucătorii noi abia au venit, nu au jucat în ultimul timp. Cred că unitatea ar fi atuul nostru. Doar așa putem reuși. Putem fi surpriza plăcută a campionatului”, a declarat Nicolae Dică.

Nicole Dică: „Nu am nimic de demonstrat”

Nu am nimic de demonstrat nimănui. Am dus FCSB în Conference League și puteam să mă bat la titlu dacă rămâneam până la final. Aveam două restanțe, puteam reveni. Eu sunt mulțumit că am dus echipa în Conference League

Ar fi mai impresionantă salvarea de la retrogradare cu Mioveni decât grupele Conference League cu FCSB, pentru că nu ne dă nimeni nicio șansă

Toate echipele din play-out se vor bate la retrogradare. Suntem noi, U Cluj, UTA, Chindia. Trebuie să ne gândim la baraj. Trebuie să intrăm în play-out la măcar 4 puncte în spatele ultimului loc de baraj

- Nicole Dică, antrenor Mioveni

Citește și:

Fotbal printre căpșuni și salate! Imagini inedite din dronă: ce se afla lângă terenul de joc al Rapidului
RAPID
Fotbal printre căpșuni și salate! Imagini inedite din dronă: ce se afla lângă terenul de joc al Rapidului
FC Voluntari stă la pândă: „Plănuim să ne agățăm de primele 6”
FC Voluntari
FC Voluntari stă la pândă: „Plănuim să ne agățăm de primele 6”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
argus
argus  •  14 Ianuarie 2023, 19:17

Si Mircea Lucescu....? Aiuristica comparatie, atunci cand "ti-au murit laidatorii"! "Și Mircea Lucescu a retrogradat și e cel mai bun antrenor român", este un fel de a nu-ti vedea lungul nasului! 1.Mircea Lucescu a retrogradat cu Corvinul, in debutul ca antrenor dar a continuat ca antrenor-jucator pana in 1981, an in care a fost numit antrenor al echipei nationale (1981-1986)! Din 1979 pana in prezent, M.Lucescu a fost DOAR antrenor principal! In fata rezultatelor din intreaga cariera, cele ale dlui Nicolaae Dica, palesc, nu se vad nic macar cu LUPA! 2. M.Lucescu nu a fost data afara de la vreo echipa (pardon, "incetat relatiile pe cale amiabila", forma politicoasa pentru ca "nu ai avut rezultate") Dl Nicole Dica nu stie ca "lauda de sine nu miroase a bine", semn rau pentru viitorii colaboratori! sti ca ca nu face parte din , ar trai o mare dezamagire, constatand ca nu face parte din lista cu cei mai buni 74 de antrenori romani! surse: - https://en.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Dic%C4%83; - https://en.wikipedia.org/wiki/Mircea_Lucescu; - https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_antrenori_ai_echipei_na%C8%9Bionale_de_fotbal_a_Rom%C3%A2niei

maradona79
maradona79  •  14 Ianuarie 2023, 16:06

Dicuta compara Mamaliga zilelor noastre cu Serie A, in perioada cand prima liga italiana era cea mai puternica din lume. Si Mioveniul cu Brescia Romena. Ce sa faci, atat s-a putut.

steaua.libera
steaua.libera  •  14 Ianuarie 2023, 14:51

Stă Dică ce stă și apoi vine cu niște argumente de efectiv te doare mintea. Deja a început să-și creeze alibiuri. Băi eternule secund, nu ești demn nici să pronunți numele lui Mircea Lucescu, d-apăi să te mai și compari cu el.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează