FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA FC Voluntari stă la pândă: „Plănuim să ne agățăm de primele 6”

Andrei Dumiter (stânga), Igor Armaș (centru) și George Merloi (dreapta). Foto: Instagram @officialfcvoluntari
Andrei Dumiter (stânga), Igor Armaș (centru) și George Merloi (dreapta). Foto: Instagram @officialfcvoluntari

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 11:25 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 11:39

FC Voluntari este la 6 puncte de locul 6 în Liga 1, ultimul de play-off, ocupat în acest moment de Sepsi.

În prima etapă de la reluarea sezonului, ilfovenii joacă pe teren propriu contra lui U Cluj, antrenorii celor două echipe s-au spionat reciproc vineri la ultimele partide amicale din Antalya, în timp ce Sepsi are un meci tare în Giulești, contra Rapidului.

Deian Sorescu, prezentat la FCSB! Ce salariu va câștiga la formația roș-albastră + Primele declarații: „Am venit la o echipă mare”
FCSB
Deian Sorescu, prezentat la FCSB! Ce salariu va câștiga la formația roș-albastră + Primele declarații: „Am venit la o echipă mare”

Igor Armaș: „Plănuim să ne agățăm de primele 6”

Căpitanul ilfovenilor, Igor Armaș, 35 de ani, a declarat că Voluntariul nu a renunțat la a evolua în primăvară în top 6. 

Sigurjonsson și Dumiter s-au acomodat foarte bine. Sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit. Acum rămâne ca și în meciurile oficiale să aibă randamentul pe care toți ni-l dorim. Eu am mare încredere în ei

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Fundașul a explicat și care este planul lui și al coechipierilor. Iată trei idei de la internaționalul moldovean după stagiul din Antalya al ilfovenilor

  • „După sezonul regulat, se vor înjumătăți punctele, de aceea va fi o luptă crâncenă, atât în play-off, cât și în play-out. Important e cum începem și cum legăm rezultatele. Dacă învingem 2-3 meciuri la rând, avem șanse mari să ne agățăm de primele 6. Dacă nu, trebuie să ne îndeplinim obiectivele, să fim departe de zona de retrogradare, departe de locurile de baraj, acesta e scopul nostru”
  • „Noile achiziții, Sigurjonsson și Dumiter, sunt băieți de treabă, sunt dornici de muncă. De-abia așteptăm să le arătăm la Voluntari ce bază avem, cu condiții bune. O să mai adauge fizic și o să ne ajute mult”. 
  • „În Turcia e preț/calitate la cel mai înalt nivel. Am fi vrut Spania, timpul era mai bun. Aici, mai amâni câte un joc care e important, din cauza condițiilor meteo. Am avut condiții bune, și mâncare, și terenuri, și refacere. Dacă timpul ne-ar fi ajutat să fie mai bun, ar fi fost un cantonament de nota 10”.

30 de meciuria adunat Armaș în actuala ediție de Liga 1, având 3 assist-uri

E departe să vorbim acum de favorite la titlu. Punctele se înjumătățesc. S-a întărât fiecare echipă. Trei-patru formații se vor bate, ca de obicei. 

- Igor Armaș, fundaș Voluntari

FC Voluntari, victorie în ultimul amical

FC Voluntari a reușit să se impună, vineri, scor 2-0 (1-0), împotriva celor de la FC Zhetysu, formației de ligă secundă din Kazahstan, într-un amical disputat la Lara (Antalya).

Mai întâi, Costin (minutul 42) a înscris spectaculos, din lateral dreapta, un șut la colțul lung, apoi, în startul părții secunde, Marcelo (47) a stabilit scorul final, după un contraatac.

Liviu Ciobotariu a început cu formula M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaș - Costin, Rață, Sigurjonsson, Aliji - Merloi, Damașcan, Nemec. În partea secundă au mai evoluat Jesus Fernandez, Meleke, Marcelo, Răduț, Tavares, Dumiter, D. Andrei, D. Florea, Andreș și A.Vlad. 

A fost al doilea succes al ilfovenilor în Turcia, după ce s-a impus cu 2-1 împotriva formației maghiare Mezokovesd, acolo unde evoluează ex-dinamoviștii Steliano Filip și Riccardo Piscitelli.

VIDEO. Liviu Ciobotariu, declarații la revenirea în țară

Citește și:

Ce vrea Rotaru cu noul transfer? Jucătorul adus de olteni e al 6-lea pe postul lui

Cel mai scump jucător plecat din Liga 1 în această iarnă povestește ce l-a tras în jos

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează