FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO // EXCLUSIV Moment amuzant cu Bumbescu la Milano: „Îl aud cum smulge telefonul din cameră și strigă: «Alo! Alo!». M-a pufnit râsul!”

FOTO: Dinamo- Inter Milano 1981
FOTO: Dinamo- Inter Milano 1981

Articol de , - Publicat sambata, 26 august 2023 10:54 / Actualizat sambata, 26 august 2023 13:26

Costel Orac (64 de ani) povestește pentru Gazeta Sporturilor două amintiri amuzante ce-i au în prim plan pe Valentin Stănescu și Adrian Bumbescu.

Costel Orac își amintește un prim episod inedit din cantonamentul lui Dinamo din anii 80' de la Săftica, în care Valentin Stănescu a fost protagonistul unei farse puse la cale de jucători. 

Cel de-al doilea îl vizează pe Adrian Bumbescu, care la Milano a încurcat soneria de la ușă cu telefonul din cameră.

Vizită pe șantierul viitoarei arene de 100 de milioane de euro » Ce problemă au întâmpinat muncitorii + mesajul istoric căutat pe sub dărâmături
REPORTAJ
Vizită pe șantierul viitoarei arene de 100 de milioane de euro » Ce problemă au întâmpinat muncitorii + mesajul istoric căutat pe sub dărâmături

VIDEO. Costel Orac: „M-a pufnit râsul cu Bumbescu”

Costel Orac despre gluma cu Valentin Stănescu

„La Săftica, în clădirea veche, unde era după revoluție sala de forță, era o cameră cu 5 paturi, iar antrenori erau Valentin Stănescu și Dumitru Nicolae. În acea cameră stăteam eu, Stredie, Nicușor Vlad, Dorel Zamfir și Bumbescu. Undeva lângă noi, mai era o cameră, unde stătea nea Tinel Stănescu, care dormea singur. 

Lângă noi era o baie, iar nea Tinel ne-a zis: «Asta-i baia mea! Voi o să folosiți baia comună». Când era cantonament sau aveam câte două antrenamente într-o zi, luam masa și ne odihneam acolo. La un moment dat, i-am pus o funie la toaletă și când se mai ducea la baie îi mai trăgeam apa. 

S-a supărat și ne-a zis: «Băi, nu v-am spus că e baia mea?!». De unde, noi nu ne duceam la baie, ci doar trăgeam sfoara din cameră. Baia avea două ieșiri, una spre cameră și una spre un living. La un moment dat s-a prins și i-a luat la ceartă pe Bumbescu și pe Dorel Zamfir", a istorisit râzând Orac.

Costel Orac despre farsa cu Adrian Bumbescu

„La Milano, cu Inter, în ’81, stăteam la un hotel de 5 stele pe nume «Da Vinci». Am venit în cameră să-mi fac duș după drumul cu avionul. N-am văzut robinet sau buton și mi-am dat seama că e cu senzori. Eram ferm convins că Bumbescu n-o să-și dea seama. 

M-am dus la el în cameră cu ideea de a face mișto de el, să văd dacă a reușit să facă duș. Să glumesc cu el și să văd ce zice. Dar până să apuc să vorbesc cu el, s-a întâmplat alta și mai și. Camera era cu cartelă încă de pe vremea aia, așa că am sunat la ușă. Îl aud pe «Bumbi» cum smulge telefonul din cameră și strigă: «Alo! Alo!». M-a pufnit râsul! 

Am mai chemat câțiva colegi și l-am așteptat să pună telefonul jos. Am mai repetat figura de vreo câteva ori, ne cocoșam de râs. Până la urmă am bătut la ușă și i-am explicat lui «Bumbi» ce s-a întâmplat", a povestit Orac pentru GSP.

Citește și alte știri:

Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea de la FCU Craiova: „Gata, nu mă mai vedeți!” » Cine preia clubul + primele mutări

FCSB scoate din buzunar o avere pentru deplasarea de la Arad, cu UTA + Incredibil: la 1:00 sunt la hotel, la 7:00 în aeroport

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
Jumygool
Jumygool  •  26 August 2023, 17:44

Generatia Fotbal & caterinca a urmat Fotbal & circ acum avem circ & pariuri

itu52
itu52  •  26 August 2023, 17:17

De, tehnologia a dărâmat ideologia. Pe atunci , la noi, înfloreau cozile și se dezvoltau corzile. Acum avem și noi senzori, dar pandemia ne-a luat simțurile. Ghinion!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează