FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Amintiri de la egalul scos de Rapid pe terenul unui Liverpool cu Owen și Gerrard: „Știți ce făceau englezii după meci? Atunci ne-am dat și noi seama”

Constantin Schumacher în duel cu Steven Gerrard. +5   FOTO
Constantin Schumacher în duel cu Steven Gerrard.

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 14:08

În toamna anului 2000, Rapidul antrenat de Anghel Iordănescu întâlnea un Liverpool cu Michael Owen și Steven Gerrard în primul 11, într-o dublă manșă din preliminariile Cupei UEFA. Rapidiștii au pierdut primul meci, scor 1-0, în fața propriilor suporteri, iar pe Anfield au remizat, 0-0. Constantin Schumacher, unul dintre fotbaliștii prezenți pe Anfield, a povestit la GSP Live despre acea partidă de referință din cariera lui.

Prezent la GSP Live, fostul fotbalist Constantin Schumacher a rememorat returul din acea dublă manșă, de pe Anfield, și a vorbit despre atmosfera fabuloasă pe care au făcut-o suporterii „cormoranilor”, pe care a simțit-o pe propria piele, și ce l-a șocat la jucătorii lui Liverpool, după meci. 

VIDEO Schumacher rememorează duelul dintre Liverpool și Rapid, de pe Anfield

„A fost incredibil. Am intrat cu o oră jumătate înainte de meci pe teren, să vedem cum e, și în tribună erau doar câteva mii de spectatori. Am crezut că nici nu sunt interesați de meciul cu noi. Când am ieșit după la încălzire, era stadionul full și au început să cânte «You’ll never walk alone». Mi s-a făcut pielea de găină. A fost superb, o atmosferă incredibilă”, își aduce Schumacher aminte.

Ce l-a șocat după meci: „Eram foarte bucuroși după ce s-a terminat partida, am avut chiar multe ocazii. Am jucat foarte bine pe Anfield. Noi eram învățați să facem recuperarea în apă fierbinte. Am trecut pe lângă vestiarul gazdelor și stăteau în gheață, apă rece, și ne miram. După 20 de ani ne-am dat seama că corpul se reface mai repede în apă rece. Erau la ani lumină de noi”.

„Atmosfera din tribună ne-a dat și nouă aer, încredere. Am văzut că se poate. Chiar dacă jucam împotriva unor jucători extraordinari, în teren nu s-a văzut diferența. Jucătorii români trebuie să își schimbe mentalitatea, nu există o diferență foarte mare între jucătorii străini și români, ca și valoarea. Este vorba de mentalitate și pregătire” - Constantin Schumacher la GSP Live

LIVERPOOL:  Sander Westerveld - Markus Babbel, Vegard Heggem, Sami Hyypiä, Djimi Traoré - Patrik Berger, Steven Gerrard, Dietmar Hamann - Bernard Diomède, Robbie Fowler, Michael Owen 

Antrenor: Gérard Houllier 

RAPID: Razvan Lucescu - Adrian Iencsi, Nicolae Stanciu, Florin Constantinovici, Daniel Isaila, Daniel Chirita - Daniel Iftodi, Marius Maldarasanu, Cornel Frasineanu, Constantin Schumacher - Daniel Pancu 

Antrenor: Anghel Iordanescu 

+1 FOTO

Citește și alte știri de la GSP Live:

Dezvăluiri de pe bancă despre Corneliu Papură: „După meci își dorea să plece imediat”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
tipsy
tipsy  •  06 Iunie 2020, 03:36

ce echipa a bagat iordanescu. 6 fundasi si 4 mijlocasi :))

394966434424757
Mihai Dinu  •  05 Iunie 2020, 17:32

Frumos ca intrebati si implicit se reaminteste despre meciuri importante ale unor fosti combatanti, dar cand vad asemenea postari si despre echipa Dinamo cu unele meciuri notabile si mai apropiate in timp ca de ex : 2003-2004 Cupa UEFA . Dinamo -Sahtior Donetk 2 - 0; Dinamo - Spartak Moscova 3-1 ; 2005 - 2006 Dinamo - Everton 5 - 1 ( cea mai categorica victorie a unei echipe romane asupra uneia englezesti!); Dinamo - TSKA Moscova (detinatoare-in exercitiu-a Cupei UEFA ) 1 - 0 ; 2006 - 2007 Dinamo - Bayer Leverkusen 2 - 1 ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează