LIGA 1  ·  GSP LIVE

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri de pe bancă despre Corneliu Papură: „După meci își dorea să plece imediat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 12:08

Constantin Schumacher (44 de ani), fostul secund al lui Corneliu Papură (46 de ani), la CS Universitatea Craiova, a oferit mai multe detalii la GSP Live despre mandatul său scurt din „Bănie”.

Schumacher a fost secundul lui Corneliu Papură timp de două luni și a plecat în momentul în care echipa a fost preluată de Victor Pițurcă. 

VIDEO Schumacher vorbește despre perioada petrecută la Craiova și plecarea lui Papură

„Eu am spus-o și când eram la Craiova, când vorbeam cu Cornel de jucători, cred că în acest moment le lipsește un lider în teren. Un lider care să facă diferența, să știe ce să facă în fazele decisive din timpul meciului. Nistor este un jucător foarte bun, s-a văzut că poate să facă asta la Dinamo, dar nu cred că va avea posibilitatea să facă asta și la Craiova. Este puțin diferit, a venit de puțin timp și nu cred că poate să se impună ca să fie un lider de vestiar. Asta le trebuie lor, echipa este foarte bună.  Craiova ar avea nevoie de un jucător precum era Papură. Un lider în vestiar, un lider în afara vestiarului și în teren”, a spus Schumacher la GSP Live.

- De ce antrenorul Corneliu Papură nu a avut agresivitatea și atitudinea pe care o avea în perioada când era fotbalist la Craiova? 

- Acesta este felul lui, nu pot să comentez. Știu și eu asta, chiar am vorbit cu el despre felul lui de a fi. Lui îi părea foarte rău că nu este susținut de oamenii din Craiova. A jucat acolo foarte mult timp și și-a dorit să rămână acolo. Și-a dorit să antreneze, dar era supărat că nu are susținerea necesară de la oamenii care vin la meciuri. După meci își dorea să plece imediat, să nu stea să vorbească cu lumea, cu suporterii. 

Citește și alte știri de la GSP Live:Un bărbat de 45 de ani din Argeș a murit la o zi după ce s-a vaccinat anti-COVID. Ce spun autoritățile
Libertatea
Comentarii (3)
mihneadds  •  05 Iunie 2020, 17:45

Lumea nu avea ceva cu CORNEL, ci cu Rotaru care a preferat sa il tina pe el in loc sa aduca un antrenor mai experimentat/consacrat! De fapt multi isi refulau oful asta prin atitudinea ostila fata de antrenor , pe care nu il ajuta nici calitatea jocului prestat de exhipa

fabius_2014  •  05 Iunie 2020, 13:54

Cornelus are posibilitatea sa-si dovedeasca valoarea, obtinand rezultate, la o echipa de liga a II a sau a III a si apoi se poate reintoarce la Universitatea Craiova. Realitatea este ca sub conducerea lui Papura jocul nu prea mergea, nu se lega si multe rezultate au fost obtinute cu noroc.

suporterucv  •  05 Iunie 2020, 13:41

Prea introvertit !! Asta il va costa in meseria asta, unde trebuie sa comunici si sa vorbesti mai mult.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1