FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Un fost jucător al Științei, bănuit de blat de către ultrași, face dezvăluiri după 20 de ani: „Au vrut să intre peste noi la vestiare”

Ciprian Danciu / Arhivă Gazeta Sporturilor
Ciprian Danciu / Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 16:33 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 16:47

Ciprian Danciu (43 de ani), fost jucător la Universitatea Craiova, și-a amintit un episod tensionat trăit în tricoul Științei la o partidă cu Astra în deplasare, în toamna lui 2001

  • Ciprian Danciu a oferit un interviu amplu de două pagini Gazetei Sporturilor, publicat în ediția tipărită de azi. Fostul mijlocaș din Bănie a vorbit despre suferințele vieții de antrenor în România și a dezvăluit subteranele trecerii sale și a încă 8 colegi de la Craiova la Dinamo în vara lui 2002, când exodul „lotului Nețoiu” a șocat fotbalul românesc.

„Am avut atunci o altercație gravă cu fanii olteni. Eram conduși cu 2-0 la pauză, iar suporterii erau să intre peste noi la vestiare, acuzând că vrem să vindem meciul. Unul dintre ei sărise de-a dreptul la bătaie! 

Soarta a făcut să marchez două goluri după pauză, așa că s-a încheiat 2-2. M-am dus spre galerie și am făcut semne cum e cu blatul! S-a făcut liniște! Nu poți să acuzi niște fotbaliști doar după o impresie sau fiindcă a trecut printr-o repriză mai slabă, cum încă se întâmplă, din păcate”, a rememorat Ciprian Danciu, în exclusivitate pentru GSP.ro.  

Ciprian Danciu: „Wesley era profesor de samba în vestiar”

Danciu are amintiri speciale despre brazilianul Wesley, cu care a lucrat la Vaslui, și recunoaște că sud-americanul era un tip greu de strunit și-n afara terenului: 

„Cui nu-i place viața de fotbalist? Dacă știai cum să vorbești cu el și să-l capacitezi în interesul echipei, dădea totul la antrenamente și la meciuri. Un sufletist! Avea momente când era foarte nervos sau dispărea din joc, dar, per total, ne-a ajutat enorm. Răspundea inclusiv de atmosfera din vestiar. După fiecare partidă câștigată răsunau doar ritmuri sud-americane, cabina se transforma într-un ring de dans. M-am perfecționat și eu în samba în acea perioadă!”. 

VIDEO Ciprian Danciu, amintiri din perioada de la Dinamo

Citește și alte știri de actualitate: 

Fost mijlocaș din Bănie își dorește o adevărată provocare: „Aș vrea să antrenez FCSB, să văd și eu dacă dracu’ e atât de negru”

EXCLUSIV Marius Avram și-a amintit de cea mai neagră zi din arbitraj: „Bă, te-a retrogradat până și tac-tu! Te-ai făcut de râs!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
iordache_andrei
iordache_andrei  •  12 Ianuarie 2021, 17:27

O gramada de oameni de nimic in perioada aia de la conducatorii la jucatori toti niste tradatori.Bine ca a venit chelu dupa ca sa fie totul ,,perfect".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează