FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - REAL MADRID

Amintirile lui Florin Lovin din "dubla" cu Real Madrid în Champions League! Superjucătorul care l-a lăsat "mască": "Hei, Lovin!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 12:45

Florin Lovin și-a amintit meciurile cu Real Madrid din perioada în care a evoluat la Steaua. Disputele din 2006 i-au lăsat o amintire senzațională cu David Beckham, fotbalist care pe atunci juca la superechipa din Spania. 

"În meciul de pe Ghencea (n.r. - câștigat de Real cu 4-1), eu am jucat din primul minut, în timp ce Beckham a intrat prin minutul 70. La un fault, când meciul era întrerupt, i-am spus:

David, mi-ar face o mare plăcere să am tricoul tău. Eu sunt colecționar împătimit, așa că aș vrea să-mi completez seria. Mi-a spus însă că-i pare rău pentru că apucase să-i promită tricoul unui copil de mingi în momentul în care a intrat pe teren, înainte de startul partidei.

Voiam să-l abordez la retur, eram amândoi pe bancă, apoi la încălzire, dar parcă mi-era rușine să-i reamintesc faptul că mi-a promis tricoul. Mă, nu pot să-i spun iar!, mi-am zis, și am lăsat-o așa. Am intrat amândoi pe teren, cam prin minutul 70.

La final, după ce noi ne-am dus să ne salutăm suporterii, veniți în număr foarte mare, erau peste 20.000, ne-am întâlnit pe tunelul care duce spre vestiare. La Real, acesta este despărțit în două de un grilaj. Când să intru pe tunel, am auzit din spate o voce: Hei, Lovin! M-am întors, extrem de surprins, și l-am văzut pe el cum se dezbracă, după care mi-a spus:

Ia tricoul meu! Practic, gestul m-a lăsat mut. Abia am putut să spun un mulțumesc, cu vocea gâtuită de emoție, după care am dat să plec. Dar, am auzit iar din spate vocea lui: Hei, dă-mi și tu tricoul!

A fost ceva super. După aceea, ne-am întâlnit puțin și la oficială, ne-am salutat, ne-am pupat pe obraz și asta a fost.
Dar, a fost un moment superb, să văd fotbaliști imenși de o modestie incredibilă", a zis Lovin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
submarina
submarina  •  24 Decembrie 2017, 18:27

Pe Bernabeu irepetabilul Banel Nicolita n-a fost atent si i-a dat-o in poarta goala lui Cernea pe cand acela se relaxa pe undeva cu o tigara:)

cikyu
cikyu  •  24 Decembrie 2017, 17:10

Le a spus talpan celor de la real ca aia nu era steaua...... a fost un trucaj ordinar...... soros ....statul paralel ..

chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  24 Decembrie 2017, 16:41

Măcar Lovin nu e președinte de imagine , că băga tricoul ăla la vânzare pe ebay ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează