FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Amintirile unui campion cu Dinamo: „N-o să uit niciodată vorbele spuse de Lobonț”

Ropotan a făcut parte din ultima echipă a lui Dinamo care a cucerit titlul în Liga 1
Ropotan a făcut parte din ultima echipă a lui Dinamo care a cucerit titlul în Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 07:25 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 09:07

DINAMO. Adrian Ropotan, fost campion alături de „câini” în 2007, a fost invitat recent la GSP Live, unde a făcut o comparație între actuala echipă a lui Dinamo și cea care câștiga ultimul titlu din palmaresul roș-albilor. 

Mijlocașul de 34 de ani a atins și subiectul salariilor de la Dinamo, acolo unde există o discrepanță evidentă între jucătorii tineri și cei străini.

Eu mă bucuram că eram la Dinamo, că puteam să mă antrenez lângă jucători de valoare, că evoluam în cupele europene, că jucam cu tribunele pline. Apoi, am fost în străinătate și am luat bani pe care l-a Dinamo nu îi câștigam. 

Mereu o să-mi aduc aminte de vorbele spuse de Lobonț. Știam ce bani câștigă ei, iar noi, ăștia mai mici - eu, Pulhac, Moți, Radu Ștefan - aveam salarii de o mie-două mii de dolari. Mi-a spus: «Stai liniștit, o să ajungi să nu poți să-ți numeri banii pe care îi vei câștiga!».

Pe moment, vezi cu ce mașini vin alți jucători, vezi cum se îmbracă, dar trebuie să gândești în perspectiva viitorului”, a declarat Ropotan, la GSP Live.

85 de meciuria strâns Ropotan în tricoul lui Dinamo, pentru care a jucat între 2005 și 2009

Adrian Ropotan a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Dinamo Moscova, Tom Tomsk, Volga Nizhny Novgorod, Gabala, Petrolul Ploiești, Pandurii, Hatta Club și Concordia Chiajna.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ciprian Marica, nemilos cu Dinamo: „Nu există! Catastrofal!” + „Asta vor să facă spaniolii”

OFICIAL Dinamo, al doilea transfer al zilei: „câinii” au prezentat un jucător din Venezuela

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tutan_camon
tutan_camon  •  02 Septembrie 2020, 20:15

Ropotan, un cotonogar, intr-o vreme purta coc, ca Leana Ceauşescu:))) altfel e un băiat simpatic.

morzadobflicster
morzadobflicster  •  02 Septembrie 2020, 16:46
Postat de Alice Popa pe 02 Septembrie 2020, 12:49

Am crezut ca ne spune ce a zis Lobontcand au fost platiti de Becali cu un milion de euro ca sa incurce CFR, in acel an. Mai ales, ce a spus Lobont la restaurant, cand au impartit banii si au constatat ca sefii au luat grosul!!!

Daca tot ai adus vorba, hai si spune-ne tu..

116538290032900
Alice Popa  •  02 Septembrie 2020, 12:49

Am crezut ca ne spune ce a zis Lobontcand au fost platiti de Becali cu un milion de euro ca sa incurce CFR, in acel an. Mai ales, ce a spus Lobont la restaurant, cand au impartit banii si au constatat ca sefii au luat grosul!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close