FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Ana-Maria Prodan la Radio GSP: "Am oferte pentru toţi jucătorii Craiovei deveniţi liberi de contract"

Ana-Maria Prodan
Ana-Maria Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 iulie 2011 21:45

Impresara Ana-Maria Prodan a discutat astăzi despre transferurile lui Mircea Bornescu la Kavala (Grecia), Ovidiu Dănănae (Tom Tomsk) şi Costin Lazăr (PAOK Salonic), aceasta spunînd că are totodată o mulţime de oferte pentru jucătorii Universităţii Craiova, care au devenit astăzi liberi de contract.

"Bornescu astăzi a semnat, mîine se alătură echipei. Cu Dănănae s-au schimbat puţin datele problemei. El s-a transformat în jucător liber de contract şi trebuie să reluăm datele problemei. Discutăm de alte condiţii salariale, de bani la semnătură, este cu totul altceva. Subotici nu a semnat încă cu nici o echipă, am cîteva oferte pentru el. 

Sună telefonul încontinuu pentru toţi jucătorii Craiovei care au devenit liberi. Să vedem ce-şi va alege fiecare. Şumi e super-iubit la Kavala, toată lumea îl consideră antrenorul minune, puştiul care va aduce Kavala la locul în care a fost. Nu ştiam că Lazăr a semnat cu PAOK. Acum cîteva zile, cînd am vorbit cu domnul Boloni, nu se ştia nimic", a comentat Ana Maria Prodan la Radio GSP.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cristimh
cristimh  •  21 Iulie 2011, 23:15

fa,maimuto, cu jucatori adusi de tine am retrogadat bagaboanto

adi_gorj
adi_gorj  •  21 Iulie 2011, 23:13

Fotbal de kkt, tel;eviziune de kkt, impresari de kkt.......

adi_gorj
adi_gorj  •  21 Iulie 2011, 23:09

RUSINE GSP! La ora asta vorbeste pe programul vostru unu Becalli care vorbeste asa scarbos, iar reporterul vostru jalnic ii da apa la moara. Ii zice reporterului:"vorbeste dreaqu altceva...". Credeam ca sunteti impartiali, dar sunteti poupincuristi asa cum e B1 pt Basescu. Deontolodii pooooolii... De la cine ati invatat jurnalism?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează