FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„ANAF să facă ordine la Dinamo!” » Se cer măsuri de urgență în Ștefan cel Mare: „Contracte reziliate și clubul înapoi la Ministerul de Interne”

Florin Prunea (52 de ani), fostul portar și oficial al lui Dinamo, consideră că Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) ar trebui să realizeze un control amănunțit la clubul din Ștefan cel Mare. +36   FOTO
Florin Prunea (52 de ani), fostul portar și oficial al lui Dinamo, consideră că Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) ar trebui să realizeze un control amănunțit la clubul din Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 08:53 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 10:14

Florin Prunea (52 de ani), fostul portar și oficial al lui Dinamo, consideră că Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) ar trebui să realizeze un control amănunțit la clubul din Ștefan cel Mare.

„Prim-ministrul nu are cum să intervină. Noi trebuie să ne facem ordine în ograda proprie. Eu așa văd lucrurile. Nu știu cine mai conduce clubul ăsta. Eu cred că trebuie ieșit cu suporterii, să se facă un audit. Trebuie să vedem unde suntem din punct de vedere financiar. Am văzut că pleacă antrenorii, jucătorii, deci trebuie procedat la reziliarea contractelor celor care nu vor să rămână la Dinamo în condițiile în care se permite la momentul acesta. 

Eu cred că se impune un control ANAF la Dinamo în scurt timp. Cred că e singura instituție care poate face ordine și curățenie în toate prostiile care au fost făcute acolo în ultimii ani. Statul român are obligația să intervină, pentru că Dinamo este patrimoniu. Iar aici nu vorbim doar de dinamoviști. După aceea, rămân la părerea că echipa trebuie să se întoarcă sub tutela Ministerului de Interne”, a declarat Prunea, conform digisport.ro.

Gloriile lui Dinamo, întâlnire cu Ludovic Orban

Vineri, mai multe nume reprezentative din istoria lui Dinamo au fost în audiență la premierul României, Ludovic Orban. Un contigent de vechi dinamoviști au reușit să obțină o întrevedere cu premierul țării pentru a dialoga despre tema unui nou stadion, despre care au primit garanții că se va construi.

Costel Orac, Ionel Augustin, Patrick Borcea, Florin Prunea, Ludovic Orban, Ion Marin, Marin Dragnea, Gică Mihali, Țețe Moraru, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Ionel Dănciulescu și Ionel Culina au fost cei prezenți, de la stânga la dreapta în poza de mai jos.

Îi mulțumim domnului premier Ludovic Orban pentru întâlnirea de astăzi, vom face orice efort pentru a ne atinge...

Posted by Ionel Danciulescu on Friday, December 4, 2020

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul FC Argeș - Dinamo 0-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+32 FOTO

VIDEO. Radu Birlică, director departament marketing Dinamo: „Cine are onoare, rămâne până la sfârșitul anului”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Contra a răbufnit, după FC Argeș - Dinamo 0-1: „Să vă fie rușine!”

Ricardo Grigore s-a certat cu fanii, imediat după FC Argeș - Dinamo 0-1: „Veniți să dați interviu! Să nu uităm, să nu vorbească nimeni!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
whiteredarad
whiteredarad  •  06 Decembrie 2020, 12:04

Chiar daca= si pentru ...o secunda- clubul va redeveni al MAI, in acel moment ar fi dezafiliat de la FRF caci MAI nu are dreptul de a detine cluburi de prima liga, sau , al;tfel spus, nici un club de prima liga nu poate apartine de vreun ministaer, Asa ca...Prunea ...bate campii. Orice actiune in Justitia ar obliga FRF sa dezafilieze dinamo.

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  05 Decembrie 2020, 23:01
Postat de Alexandru Cristian Vasile-Bugarin pe 05 Decembrie 2020, 13:51

Prunea, dupa ce ai privat naționala de o calificare istorică, ar fi trbuit sa te retragi intr-o solitudine mută. Acum îți dai cu părerea prostește; scutește-ne!

Tu mai mult de spart semințe de ce ești in stare?

creeperno
creeperno  •  05 Decembrie 2020, 22:43

Nu e nevoie de MAI caci il avem pe domnul Cortacero. Saptamana viitoare sigur intra banii

Vezi toate comentariile (41)
Comentează