FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO 0-1

Ricardo Grigore s-a certat cu fanii, imediat după FC Argeș - Dinamo 0-1: „Veniți să dați interviu! Să nu uităm, să nu vorbească nimeni!”

Dinamo a învins-o pe FC Argeș în deplasare, scor 1-0 (Camara 7), într-un meci din etapa #12 a Ligii 1. Ricardo Grigore (21 de ani) s-a certat cu fanii rivali. +36   FOTO
Dinamo a învins-o pe FC Argeș în deplasare, scor 1-0 (Camara 7), într-un meci din etapa #12 a Ligii 1. Ricardo Grigore (21 de ani) s-a certat cu fanii rivali.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 22:20 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 23:35

Dinamo a învins-o pe FC Argeș în deplasare, scor 1-0 (Camara 7), într-un meci din etapa #12 a Ligii 1. Ricardo Grigore (21 de ani) s-a certat cu fanii rivali. 

„A fost un meci foarte greu, ne bucurăm foarte mult că am câștigat și vrem să-i dedicăm această victorie lui Mister (n.r. Cosmin Contra) pentru că a fost alături de noi într-o perioadă foarte grea a carierei lui și a noastră. Mă bucur că începe să ne iasă jocul și avem încredere în noi. După ce am luat roșu, am suferit foarte mult, pentru că au venit cu mingi foarte lungi pe noi...”, a declarat Ricardo Grigore, la Look Sport+.

FC Argeș - Dinamo 0-1 » Ricardo Grigore, întrerupt la interviu

În timp ce fundașul dinamovist dialoga cu reporterul, mai mulți fani piteșteni au acaparat fondul sonor, strigându-și nemulțumirea față de decizia lui Marian Barbu, din prelungiri. 

Grigore s-a ținut tare: „Veniți să dați dumneavoastră interviu dacă vreți! Veniți să dați interviu! Da, ce să spun? Știu că prima dată eu am fost tras, am fost dezechilibrat în careu, iar mai departe nu mai țin minte nimic pentru că a fost aglomerație. Îmi pare rău dacă a fost penalty și nu s-a dat, dar nu sunt eu în măsură să o spun. 

Să nu uităm ce ne-au făcut nouă arbitrii până acum. Să nu uităm! Să nu vorbească nimeni! Să nu vorbească nimeni, că ar trebui să tacă din gură majoritatea care joacă împotriva noastră!

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Argeș - Dinamo 0-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+32 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Gloriile lui Dinamo, întâlnire cu Ludovic Orban » Primele concluzii: „Am primit garanții, e 100%”

Dinamo, gol FABULOS cu FC Argeș! Va face înconjurul lumii » Juan Camara, execuție antologică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1745flo
1745flo  •  05 Decembrie 2020, 13:07

Până in prelungiri Grigore a jucat impecabil si il felicit pe această cale pentru progresul inregistrat! Hai Dinamo!

337461080097992
Marian Dumitrescu  •  05 Decembrie 2020, 11:46

sunteti in prima liga doar datorita lui Burleanu. Trebuia sa jucati in acest an in liga . Esti o rusine Grigore,la varsta aceasta minti cu nerusinare,nu ai spirit sportiv,ar trebui sa-ti ceri scuze pentru minciuna de la penalty. Aceeasi hotie se perpetueaza dupa zeci de ani. Iar vreti sa fiti " MILItieni "?

rocky2
rocky2  •  05 Decembrie 2020, 11:28
Postat de coco1987 pe 05 Decembrie 2020, 01:37

Nu a tinut apararea, a tinut la propriu , cu mainile, aplicand chiar un placaj asupra atacului echipei adverse, ca la rugby :)) Saracul de el, acest Grigore are tupeul sa ridice tonul dupa rusinea de faza pe care a facut-o ? Apropo, unde e contactul pe care si l aminteste el, cine l-a impiedicat de s-a dat fault in atac? Gazonul? Sau the invisible man? Fara arbitri si fara FRF nu ati fi nimic . O rusine de club acest Dinamo. Mai rau ca pe vremea cooperativei. Dar se pare ca are suporterii pe care ii merita, avand in vedere ca vad ca ii incurajati si ii aplaudati dupa asemenea ***, faze de cascadorii rasului. Mi e mila de cei care se bucura de victorii obtinute cu ajutorul arbitrilor. Dar nu mai dureaza mult, ati dat de naiba daca vine VAR-ul :))

Mamă ce mai suferă gigimea cand castiga altii cu arbitri! Sa le amintesc cat s-au bucurat cand Deaconu Brichetă le-a intors rusinos rezultatul nefavorabil de pe teren si Lovin se pupa cu Rădoi? Ipocrită rasă!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează