FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ANALIZĂ » Dacă pleacă Gnohere, FCSB își ia adio de la titlu 

Harlem Gnohere, FCSB
Harlem Gnohere, FCSB

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 09:00

Cu golurile lui, francezul Harlem Gnohere a decis șase dintre cele 12 victorii ale vicecampioanei în acest sezon. Hora, transferat ca backup, a fost golgeterul Ligii 1 în 2015-2016, dar în acest moment e o mare necunoscută. 

Gigi Becali e dispus să-l vândă pe Gnohere în cazul unei oferte consistente. Însă o eventuală despărțire de golgeterul său acum ar putea echivala cu o sinucidere în duelul pentru titlu cu CFR. Atacantul francez nu doar că e o mașină de goluri, înscriind 11 în 17 apariții în Liga 1 2018-2019. Mai important, reușitele lui au decis 6 dintre cele 12 victorii ale FCSB-ului în acest sezon. Adică 50 la sută!

Astfel de jucători, care pe lângă simțul porții au și acel instinct de killer în momente în care meciul e pe muchie de cuțit, sunt rari. Gazeta a depistat în Liga 1 doar șapte fotbaliști ce au înclinat măcar de trei ori balanța în favoarea echipelor la care evoluează. Iar "Bizonul" este liderul lor. FCSB îl mai are pe mijlocașul Florin Tănase, cu 3 succese aduse de golurile sale, și deunăzi l-a adus pe Ioan Hora.

Însă golgeterul stagiunii 2015-2016 (19 reușite), pe vremea când evolua la Pandurii, este în acest moment o mare necunoscută. În Superlig din Turcia n-a mai jucat într-o partidă oficială de pe 4 mai 2018, ultimul său gol datează din 21 aprilie 2018, iar de la finele lui septembrie 2018, pus pe liber de Akhisarspor, s-a pregătit pe unde a putut. 

2,5 milioane de €este cota de piață a lui Harlem pe transfermarkt.de. Doar Man, Mitriță și Țucudean stau mai bine, cu 3,5 milioane fiecare

Țucudean n-are același impact

Și CFR ia în calcul o despărțire de "vârful" său, George Țucudean, în această iarnă. Însă o eventuală plecare a golgeterului la zi al Ligii 1 n-ar avea chiar același impact asupra Clujului, precum Gnohere la FCSB. Deși a marcat 13 goluri în 19 partide disputate, jucătorul anului 2018 în România n-a decis decât 4 dintre acestea. 

Ianis e acolo!

Când Gică Hagi îl laudă pe Ianis, cârcotașii pun imediat placa: "E firesc, doar e tatăl lui". Dar "Regele" știe ce spune și e acoperit și de cifre. În ierarhia GSP a killerilor Ligii 1, decarul Viitorului e pe locul 2, la egalitate cu Tandia (Sepsi). Cu 7 goluri marcate, el a decis victoria echipei sale în 5 partide! Iar faptul că la 20 de ani este peste jucători mult mai experimentați, precum Mitriță, Țucudean sau Florin Tănase, spune mult despre potențialul său. 

killerii ligii 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
smile16
smile16  •  22 Ianuarie 2019, 12:59

mizzeria e in liga 4..csa = club surogat al armatei forza FC STEAUA BUCURESTI

star_bucuresti
star_bucuresti  •  22 Ianuarie 2019, 12:18
Postat de florianveress pe 22 Ianuarie 2019, 12:10

Nu Gnohere e cel mai important, ci "deaconu bricheta", care va face tot posibilul ca mizzeria fc fcsb să mai "câştige" un titlu!

***,am vazut in ultimi 4 ani cu cine trag arbitrii. cu echipe eliminate rusinos inca din primul tur,aka astra,cfr si viitorul. *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florianveress
florianveress  •  22 Ianuarie 2019, 12:10

Nu Gnohere e cel mai important, ci "deaconu bricheta", care va face tot posibilul ca mizzeria fc fcsb să mai "câştige" un titlu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează