FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CSU CRAIOVA 2-3

VIDEO „Din păcate, luăm goluri foarte ușoare...” » Analiză din interiorul echipei lui Mihai Rotaru: „Altfel nu poți sta aici!”

Ștefan Baiaram +42   FOTO
Ștefan Baiaram

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 11:57 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 12:34

Ștefan Baiaram (21 de ani) a reușit o „dublă” cu Petrolul, iar oltenii și-au asigurat matematic locul în play-off-ul Superligii. Extrema visează la titlul de campion, dar știe care sunt adevăratele probleme ale echipei patronate de Mihai Rotaru.

Ștefan Baiaram a fost omul meciului câștigat de Universitatea Craiova cu Petrolul, 3-2, iar cu „dubla” de joi seară a ajuns la cota 4 în actualul sezon de Superligă.

Ivaylo Petev nemulțumit, în ciuda victoriei: „Nu este o întrebare pentru mine. Nu mi-e teamă”
PETROLUL - CSU CRAIOVA 2-3
Ivaylo Petev nemulțumit, în ciuda victoriei: „Nu este o întrebare pentru mine. Nu mi-e teamă”

„Matematic suntem în play-off și suntem foarte bucuroși. Nu ne gândeam la acest lucru, ci doar să câștigăm. Eu nu aveam nicio emoție că nu vom intra în play-off. Am trei goluri în februarie, dar nu este meritul doar al meu”, a spus atacantul la finalul partidei de la Ploiești.

Apoi s-a referit și la erorile pe care le fac în ultima perioadă: „Din păcate luăm goluri foarte ușoare... La pauză am avut o discuție, să fim concentrați, să fim conectați, pentru că știam că ne va aștepta o repriză a doua foarte grea. Cu publicul alături de ei.

Ne pare rău că am luat un gol foarte-foarte ușor. E important că am avut puterea să revenim și să câștigăm. Asta e îmbucurător pentru noi”.

Cum presiunea pusă de publicul din Bănie este una foarte mare, Baiaram știe că „la Universitatea Craiova vor fi mereu pretenții foarte mari”.

„Fiecare jucător de aici este conștient că trebuie să iei campionatul, să iei o Cupă, trebuie să faci ceva. Altfel nu poți sta aici! Este un club de mare valoare, cu o tradiție foarte bună și sperăm să aducem și noi un trofeu anul acesta”, spune acesta.

Două meciuri pe teren propriu: Rapid & FCU Craiova

Pentru echipa lui Rotaru urmează două meciuri extrem de grele. Primul cu Rapid, „acasă” pe „Oblemenco”, iar cel de-al doilea în deplasare, dar tot la Craiova, cu rivala din oraș, FCU Craiova.

Sper să fie lumea alături de noi și să avem stadionul plin. Cu siguranță vor fi niște meciuri foarte frumoase, disputate, cu două echipe foarte bune. Vom avea un play-off foarte disputat și vom vedea pe ce loc putem să terminăm”, a mai punctat Baiaram, care i-a dedicat reușitele din meciul cu Petrolul tatălui său.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

A dat gol și și-a „înțepat” antrenorul? „Trebuie să ai o idee de joc! Nu mă duc acasă să stau degeaba pe canapea cu salariul”
PETROLUL - CSU CRAIOVA 2-3
A dat gol și și-a „înțepat” antrenorul? „Trebuie să ai o idee de joc! Nu mă duc acasă să stau degeaba pe canapea cu salariul”
Așa se ia o decizie VAR în Superligă » Scene reprobabile surprinse de reporterii GSP
VAR
Așa se ia o decizie VAR în Superligă » Scene reprobabile surprinse de reporterii GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează