FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSU CRAIOVA 0-1

Analiza lui Răducioiu după victoria Craiovei cu Sepsi: „A câștigat nemeritat”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 07:06 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 09:39

Florin Răducioiu, fostul internațional, a analizat meciul Sepsi - Universitatea Craiova 0-1, din SuperLiga.

Fostul atacant consideră că CSU Craiova s-a impus datorită norocului și intervențiilor lui Arlauskis. Portarul lituanian a apărat două mingi extrem de dificile. În plus, Sepsi a lovit și bara de două ori.

Gol fabulos în Sepsi - Universitatea Craiova, la vinclu!
Sepsi - CSU Craiova 0-1
Gol fabulos în Sepsi - Universitatea Craiova, la vinclu!

Florin Răducioiu, după Sepsi - Craiova 0-1: „Acest rezultat nu oglindește realitatea din teren”

„Acest rezultat nu oglindește realitatea din teren. Putem vorbi de ghinion, de imprecizie. Craiova a știut să sufere și a câștigat aceste 3 puncte oarecum nemeritat. 

O echipă ambițioasă, cu obiective, trebuie să știe să sufere. E adevărat, ei au suferit cam mult. Arlauskis e un portar extraordinar, nu îl descoperim acum. A salvat două goluri”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show” emisiune realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

Mirel Rădoi: „Nu este o victorie meritată”

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a avut aceeași părere cu Florin Răducioiu, și anume că oltenii nu ar fi meritat să câștige.

„O primă repriză bună din partea noastră, din păcate nu am găsit pasele potrivite în toate zonele. Sepsi a închis foarte bine. În partea secundă au ieșit mult mai deciși ei și ne-au pus în dificultate. Nu este o victorie meritată, trebuie să recunosc. Puteau marca gol sau goluri în minutele de final.

Echipa noastră poate mult mai mult, ne-am apărat mult prea jos. A părut o disperare la un moment dat. Până la urmă nu jucam cu titlul pe masă sau în cine știe ce competiție europeană. Nu trebuie să fim disperați, să coborâm și să le ținem atacanții în joc. Așa se poate întâmpla orice.

+6 FOTO

La nivel de atitudine și determinare nu poate reproșa nimeni ceva. În prima parte am părut o echipă timidă, lipsită de curaj în anumite momente. Aș fi vrut să pasăm mai mult și în zona 2 și 3.

Eu nu pot să fiu mulțumit cu ultimele 15 minute. Vreau să le uităm și să reglăm toate problemele din acel interval. Nu a fost o posesie câștigată prin calitate de Sepsi, ci doar prin poziționare. Important este că am scăpat de acest complex numit Sepsi”, a spus Mirel Rădoi la „Fotbal Show”.

Superliga. Sepsi - CSU Craiova. Bogdan Vătăjelu deschide scorul printr-un gol de poveste

Citește și:

Bergodi, dezarmat după a 4-a înfrângere consecutivă: „Ce să mai spun? Parcă suntem blestemați!”

Camora, internat de urgență la Spitalul Universitar din București: „Vrea să plece, să se opereze la Cluj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
dandana
dandana  •  02 Noiembrie 2022, 21:29
Postat de koukourigou pe 30 Octombrie 2022, 14:25

Daca si Raduciou a ajuns un expert, s-a ales praful de tot. Probabil ca cineva il doreste vector de campanie si ni-l baga in viata cu tot dinadinsul. In rest, ce n-a fost el in stare sa faca, ii invata acum pe altii.

Bene că ești tu! Hai sa nu jignim, ca te jignesc și eu dacă este pe așa... Este o opinie, dacă vrei asculți, dacă nu taci. Este un om departe de Craiova și Sepsi, deci este sincer.

parpalache
parpalache  •  30 Octombrie 2022, 15:09

La câte„platitudini”zice Raducioiu,il concureaza pe Ciolacu!

koukourigou
koukourigou  •  30 Octombrie 2022, 14:25

Daca si Raduciou a ajuns un expert, s-a ales praful de tot. Probabil ca cineva il doreste vector de campanie si ni-l baga in viata cu tot dinadinsul. In rest, ce n-a fost el in stare sa faca, ii invata acum pe altii.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează