FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Analiză grafică » Reghe n-a adus nimic nou! Steaua lui e la același nivel cu Steaua lui Rădoi

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 20:57

Steaua a terminat turul sezonului regulat pe prima poziție a clasamentului, acumulând 27 de puncte.

Sezonul trecut, echipa condusă de Rădoi strânsese 25 de puncte.

Deși diferența dintre cele perioade este de doar 2 puncte, parcursul este unul total diferit.

Rădoi a avut un start dificil, acumulând doar 10 puncte după 7 etape. În această perioadă, Reghecampf  reușit să strângă cu 7 puncte mai mult. Plecarea lui Stanciu, după 5 partide pare să fi fost o problemă în  actualul sezon, astfel încât finalul îi găsește într-o mini-criză.

Prieteni cu mingea

Steaua lui Reghecampf a avut o posesie superioară, 54,33 %, față de 53,46 cât a avut Steaua lui Rădoi.

Statistica e de partea lui Reghe și în ceea ce privește ocaziile de gol și șuturile pe poartă: 11,22 ocazii de gol  și 5,22 șuturi pe poarta au avut în medie în acest sezon. Doar 10,15 ocazii, respectiv 5.08 șuturi pe spațiul porții a avut echipa din sezonul 2015/2016.

Agresivitatea transmisă de pe bancă

Rădoi conduce la capitolul agresivitate și organizare defensivă. Raportul cornerelor este în favoarea formației antrenate de Mirel, având în medie 6 lovituri de la colț în fiecare partidă, față de 5,22 cât este medie în sezonul în curs.

Defensiva lui Rădoi le permitea adversarilor să-și creeze doar 8,69 ocazii în fiecare meci,  dintre care 3,3 șuturi pe spațiul porții. Această bătălie este pierdută de Reghe, împotriva căruia
oponenții își creează în medie 9,33 ocazii și șutează de 3,55 pe spațiul porții. Și din punct de vedere al cornerelor
obținute de adversari, lucrurile stăteau mai bine sezonul precedent: 2,54 de cornere obținute de adversari/meci, față de
3,22 în acest tur.

(Adrian Jitea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
119260161856272
Nicu Veres  •  25 Octombrie 2016, 11:40

GIGI nu,este omul cuvintului minteste mult NUsint fan FCSBnici fan RADOI dar ca fodbalisti dintre RADOI SI MANELISTUL DE REGHE las alege pe RADOI totus a aratat ceva,si a facut ceva pentru fodbalu ROM.pina cind REGHE. A JUCAT 15 MINUTE LA NATIONALA SI A MARCAT IN PROPRIA POARTA CONCLUZIE BECALI NU ESTE OM DE CUVINT SEA BATUT JOC DE FINUL CARE LA LA SCOS DIN *** DE MULTE ORI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dimonty1
dimonty1  •  25 Octombrie 2016, 09:04

ba nene nu m-ai faceti voi comparati intre reghie si radoi?? radoi nu zic ca nu a fost bun ca jucator da ca antrenor 0 barat prietene?? pai sa nu uitam ca cu el am fost prima oara cand nu am intrat in grupele europene?? cu reghie am fost an de an si am loat canpionat dupa canpionat?? radoi a fost mare jucator ramane un stelist adevaratu da cam atata ca antrenor slab??

560119164160070
Amintirile Romanesc  •  25 Octombrie 2016, 08:42

Problema e ca Becali,si a bătut joc de Radoi,si l a lucrat pe la spate ....in așa fel sa mai piardă câteva meciuri,si sa vina cel cel presa in fiecare zi,ca dacă vine antrenor câștiga campionatul fără probleme,si sa nu uitam ce jucatori i a adus lui Radoi,si după venirea lui Reghe,ce jucatori i a adus lui,si tot nu a luat campionatul,nu înțeleg de ce Becali,da mereu in jucatori,dar chiar nu observa ca Steaua nu are antrenor de nivelul lotului.Sa fim corecți Reghe e depășit.Steaua are nevoie de un antrenor adevărat.Pacat de jucatori ca au valoare.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează