FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA

Corneliu Papură, omul care aduce schimbarea la Craiova » Cum au decurs precedentele două mandate ale „asului” din mâneca lui Mihai Rotaru

Corneliu Papură se află la cel de-al treilea descălecat la Craiova
Corneliu Papură se află la cel de-al treilea descălecat la Craiova

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 09:03 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 09:36

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Văzut mereu ca o soluție de conjunctură, Corneliu Papură a început de fiecare dată cu victorie când Mihai Rotaru a apelat la el.

  • FC Botoșani - CS Universitatea Craiova se joacă azi, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Deocamdată, după plecarea lui Cristiano Bergodi, pretențioșii fani ai Craiovei trebuie să-l „tolereze” pe Corneliu Papură. O soluție de conjunctură pentru banca tehnică, un déjà vu, dar nici pe departe atât de nepotrivită pe cât s-ar putea crede. 

De fiecare dată când finanțatorul Mihai Rotaru a apelat la el, „Papi” a schimbat macazul. În bine! În 15 aprilie 2019, fostul fundaș al Craiovei l-a înlocuit pe Devis Mangia, după un 1-2 cu Viitorul. Debutul său ca „principal": 1-0 cu Astra, la Giurgiu. În mandatul respectiv a bifat 20 de meciuri, majoritatea în sezonul 2019-2020, iar media sa de puncte a fost de 1,65 pe partidă. 

A doua oară, tot în 2019-2020, Papură a venit după Victor Pițurcă, pe 5 ianuarie 2020. Și tot după un eșec: 0-2 cu FCSB pe Arena Națională. A pornit cu un 3-1, contra Gazului, și a stat 7 meciuri, până s-a certat cu medicul Claudiu Stamatescu. Timp în care și-a îmbunătățit media de puncte, 1,71, înainte de a arunca singur prosopul. 

Acum, în urma unui 0-1 cu Chindia, pe „Oblemenco”, „Papi” se află în fața celui de-al treilea start. Azi, la Botoșani, unde Bănia a avut mereu probleme până în iunie, când Bergodi a spart gheața cu un 2-0 convingător, ce a însemnat startul unei serii de 6 victorii!

6 victorii,, o remiză și un eșec are FC Botoșani, acasă, în duelurile din Liga 1 cu U Craiova

1,55e cota oferită de casele de pariuri pentru un succes al oltenilor în Moldova. Victoria gazdelor are cota 6,60

VIDEO Florin Prunea, dezvăluiri despre Rădoi: „Din ce știu, Mirel va pleca la Craiova”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Corneliu Papură, la prima conferință de presă după revenirea pe banca Craiovei » Ce spune despre zvonurile cu privire la Mirel Rădoi și despre meciul cu FC Botoșani

EXCLUSIV Sfat categoric primit de Rădoi: „Dacă pleacă la Craiova, își distruge definitiv cariera. E fraier dacă nu rămâne la națională”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kaloogarele
kaloogarele  •  21 Noiembrie 2020, 15:52

"As"?? Papura? Poate doar cu doi de s". Daca va referitz la cartz de joc, el e un fel de patru de trefla

dakesis
dakesis  •  21 Noiembrie 2020, 10:19

Asta este 'analiza'??? Daca era ceva similar despre fc gazde, era ditamai poligolia fara sens...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează