FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

EXCLUSIV Sfat categoric primit de Rădoi: „Dacă pleacă la Craiova, își distruge definitiv cariera. E fraier dacă nu rămâne la națională”

Mirel Rădoi e sfătuit să continue la națională. foto: GSP +7   FOTO
Mirel Rădoi e sfătuit să continue la națională. foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 03:46 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 09:18

Viitorul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale continuă să fie în ceață, deși „tricolorii” au obținut calificarea în urna a doua la preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

Actualul selecționer e sfătuit de Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, să nu dea curs ofertei de la CS Universitatea Craiova și să continue la națională. „E fraier dacă merge acolo, își termină cariera de antrenor”, crede „Corleone”. 

„E fraier dacă nu rămâne. Dacă pleacă la Craiova, e terminarea carierei lui Rădoi. N-are echipă să ia campionatul cu Craiova și își distruge definitiv cariera. Să stea la echipa națională, are o oportunitate ieșită din comun. Dacă va cădea într-o grupă bună și se califică la Mondial? Suntem în urna a doua.

Îl încurajez pe Rădoi să facă o simbioză între echipa de tineret și echipa mare și să-și creeze 20, 22 de fotbaliști care pot să fugă. Jumătate din echipa noastră are doar viteza întâi și viteza a doua”, a declarat Dragomir, în cadrul emisiunii GSP Live. 

7 meciuria strâns Rădoi pe banca naționalei, acesta bifând două victorii, trei înfrângeri și două egaluri

Mirel Rădoi: „Din punctul meu de vedere, totul este clar”

După meciul cu Irlanda de Nord, selecționerul Mirel Rădoi anunțat că este dispus să continue pe banca naționalei și în campania pentru CM 2022.

„Eu am contract cu Federația Română de Fotbal și pentru următoarea campanie. Dacă FRF nu va dori să mai continue cu mine, vom vedea. Nu am declarat niciodată că plec în altă parte. Din punctul meu de vedere, totul este clar.

„Din ce știu, Mirel Rădoi va fi antrenorul Craiovei. Nu doar eu știu, toată lumea fotbalului știe asta. Oamenii cu care am vorbit la Craiova asta mi-au zis. Va fi antrenorul lor. Am jucat și eu pe acolo, am luat un titlu, o cupă. Da, va fi noul antrenor, și foarte bine face! Nu e 100%, ci 300%” 
- Florin Prunea

În primul rând, Rădoi se va duce la Craiova. Noul antrenor al Craiovei va fi Rădoi! Este părerea mea. Nu am informații, dar indiferent de ce se va întâmpla, Rădoi va pleca! 
- Ioan Becali 

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Irlanda de Nord - România 1-1:

+10 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României: 

VIDEO Reacție nemiloasă la adresa naționalei: „O rușine de meci! Parcă erau speriați de bombe”

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Mirel Rădoi și-a anunțat viitorul: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare!”

Vocile Gazetei » Irlanda de Nord - România, comentat de Ioaniţoaia, Geambaşu şi Udrea: „Un 1-1 inestetic ne face mai frumoși decât un 0-1 «spectaculos»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dan2010
dan2010  •  19 Noiembrie 2020, 20:12

dar sincer de ce este Radoi antrenorul nationalei, nu a vrut nimeni din cei cu experienta sa vina? S-au terminat antrenorii in RO?

sakamoto
sakamoto  •  19 Noiembrie 2020, 19:33

Daca pleaca la craiova-radoi-isi termina cariera de antrenor. Cariera lui peste...Nimic! Din nimic, nimic nu iese. Zero barat.

iulian1952
iulian1952  •  19 Noiembrie 2020, 16:44

SUNT IN ACEASTA TARA *** *** PE BANDA RULANTA , CUM AR FI , MITICA D , PRUNEA F. , TOT NEAMUL DE PUSCARIASI BECALI , HAGI , GICA P. SI TOTI SPECIALISTII DE LA DIGI SPORT , NAUM , MORAR , DECEBAL , GRIGOROIU , GEAMBASU , ETC. , CARE NU VOR ALTCEVA DECIT DISTRUGEREA FOTBALULUI ROMANESC . ASTIA DIN URMA NU SUNT CAPABILI SA COMENTEZE UN MECI DE FOTBAL , IN SCHIMB STAU TOT TIMPUL CU BATUL IN GARD SI INVENTEAZA TOT FELUL DE MINCIUNI CARE SA CONDUCA LA SCANDAL SAU NEINTELEGERI INTRE OAMENI . EI CRED CA FOTBALUL SE COMPUNE NUMAI DIN STATISTICI SI TE OMOARA MAI FRATE CU CE AMINCAT ACUM 3 ANI NU STIU CE JUCATOR . A AUZIT CAREVA DINTRE VOI STATISTICILE LUI PELE , UVE ZELER , PLATINI , BOBI MORE , EUSEDIO , IASIN , DONADONI , SI MULTI ALTI DE CARE P_L_L_ NICI NU AU AUZIT . NU I-AM AUZIT NICIODATA SA SPUNA 3 CUVINTE DE DOBAI , OANA , OAIDA , CRAINICEANU , NASTURESCU , TARALUNGA , ETC .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează