FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. VIDEO Reacție nemiloasă la adresa naționalei: „O rușine de meci! Parcă erau speriați de bombe”

Irlanda de Nord - România. Sursă foto: twitter.com/NorthernIreland +14   FOTO
Irlanda de Nord - România. Sursă foto: twitter.com/NorthernIreland

Articol de - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 03:19 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 09:17

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a criticat în termeni duri echipa națională pentru prestația din meciul cu Irlanda de Nord din Liga Națiunilor, încheiat 1-1.

Dragomir e dezamăgit de mijlocașii primei reprezentative, cărora le reproșează că n-au reușit să valorifice calitățile atacantului Denis Alibec, și îi propune la naționala mare pe Valentin Mihăilă și pe Alexandru Mățan. 

„O rușine de meci, dar un rezultat favorabil României. N-are nicio vină Rădoi. Nu-l mai certați, că n-are cu cine să facă echipă. Fraților, nu-mi vine să cred ce am văzut astăzi. N-am văzut un mijlocaș care să facă un dribling. Nu se poate! Parcă suntem speriați de bombe, n-am văzut în viața mea așa ceva. De unde să iei alți jucători?

Man nici n-a atins-o, a atins-o de patru, cinci ori tot meciul. Tănase n-a jucat rău, dar a fost singurul care a încercat să paseze. Restul parcă erau speriați de bombe. Din Alibec vom face un fotbalist zero barat. Știți din ce cauză? Din cauza mijlocașilor! Cum să nu-i dai o pasă? Primea doar pase în genunchi sau în gât. Să nu găsim noi doi mijlocași în această țară care să paseze? 

Eu n-am prea văzut meci așa urât în decursul ultimilor 65 de ani! Îl încurajez pe Rădoi să facă o simbioză între echipa de tineret și echipa mare și să-și creeze 20, 22 de fotbaliști care pot să fugă. Jumătate din echipa noastră are doar viteza întâi și viteza a doua. Poate mai vine și Mihăilă și o să avem niște jucători de viteză. Altfel, suntem copiii ploii! Avem jucători slăbuți, sunt foarte dezamăgit”, a declarat Dragomir, la GSP Live. 

Să-l aducă pe Mățan de la naționala U21, ăla mai driblează. Fără mijlocași, nu poți să joci fotbal! Nu luăm mingea cu noi, nu putem să depășim un adversar. Mijlocașii noștri n-au dat nici măcar o pasă! 
- Dumitru Dragomir, fost președinte LPF

Dan Nistor, declarația serii: „Încet, încet, ducem România în urna 1” » Taxat imediat de Marica: „A stat mai mult la filaj”

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Irlanda de Nord - România 1-1:

+10 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României:

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Mirel Rădoi și-a anunțat viitorul: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare!”

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA. România e în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022! Cum arată grupa grea și grupa ușoară pentru „tricolori”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
offside
offside  •  19 Noiembrie 2020, 14:40

Budescu 31 ani? Glumești?

mgexpert
mgexpert  •  19 Noiembrie 2020, 13:07

..Bicfalvi, la cei 32 de ani ai săi, ne-a salvat la Dublin. De ce n-ar face-o și Budescu la 31 ? Asta apropo de pase și driblinguri. De altfel naționala i-a cam rămas datoare după ce ne-a salvat în Feroe, ca mai apoi nea Puiu să uite complet de el.. E bun și câte un bătrân printre lupii tineri..

124988192308384
Andrew Andy  •  19 Noiembrie 2020, 11:06

Nea Mitica.......altadata chiar mata spuneai ca ,,am jucat ca niciodata si am pierdut ca intotdeauna,,nu?.....acum am jucat ca intotdeauna si ne-am calificat ca niciodata))))))),,dixit

Vezi toate comentariile (7)
Comentează