FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Dan Nistor, declarația serii: „Încet, încet, ducem România în urna 1” » Taxat imediat de Marica: „A stat mai mult la filaj”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 00:58 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 08:11

România a remizat dramatic cu Irlanda de Nord, 1-1, în ultimul meci din Liga Națiunilor, rezultat care i-a dus pe „tricolori” în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

După meci, Dan Nistor s-a declarat mulțumit de jocul prestat de România și faptul că „tricolorii” au depășit Rusia în clasamentul FIFA, dar a fost taxat imediat de Ciprian Marica.

„Mă bucur pentru acestă performanță. E un rezultat bun pentru România. Suntem supărați pentru că am ratat calificarea la EURO, dar nu avem ce să facem. Mergem înainte. Cred că acest rezultat este unul echitabil. Urcăm, încet, încet, spre prima urnă! Chiar dacă au fost multe critici, ni le asumăm și vom duce România acolo unde îi este locul”, a declarat Dan Nistor la ProTV.

„Am remarcat că a spus că «Vom duce România acolo unde îi este locul». N-aș vrea să fiu... Azi, prea puțin au oferit Marin și Nistor. Parcă erau la filaj, mereu pe lângă adversar. Nu avem un mijlocaș care să recupereze mingea, nu avem răutate”, a spus Marica pentru sursa citată.

Mirel Rădoi, conferință de presă după Irlanda de Nord - România 1-1

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

România e în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022! Cum arată grupa grea și grupa ușoară pentru „tricolori”

Mirel Rădoi și-a anunțat viitorul: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cipinho79
cipinho79  •  19 Noiembrie 2020, 11:29

are mare dreptate Nistor! incet, incet, castigam cate un loc pe an, poate prin 2030 reusim! nu stiu cum se face dar Romania mereu prinde cate un tren asa la limita, chiar si nationala U21, egaleaza pe final si prinde cu chiu cu vai ultimul loc la Euro. nationala mare la fel, egaleaza in minutul 81 pentru punctul ala amarat care ne salta peste Rusia! (ce-a ajuns si Rusia!) ultimul loc in urna 2 dar cate echipe sunt in urna 3 peste Romania? cam toate in afara de Irlanda de Nord cu care suntem la egalitate cel mult avand in vedere scorurile de pana acum. asa ca Nistor, incet, incet, la fel cum joaca nationala, lent, previzibil, fara idei in atac. din urna a 2-a singura noastra sansa teoretica e sa nimerim grupa usoara cu Danemarca si Irlanda de Nord altfel nu pupam mondialul nici macar teoretic!

853246084756615
Marcel Popa  •  19 Noiembrie 2020, 11:20

Nistor marele ganditor al Romaniei.

dora
dora  •  19 Noiembrie 2020, 09:15

Nu prea inteleg ce mai cauta Dan Nistor la nationala. Probabil ca Radoi nu a avut cu cine juca acolo, avand in vedere lista lunga de indisponibilitati.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează