FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Mirel Rădoi și-a anunțat viitorul: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare!”

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 22:33 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 00:05

România a remizat dramatic cu Irlanda de Nord, 1-1, în ultimul meci din Liga Națiunilor. „Tricolorii” profită de victoria Serbiei cu Rusia, 5-0, și au urcat în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022.

După meci, selecționerul Mirel Rădoi s-a declarat mulțumit de faptul că România și-a atins obiectivul și a urcat peste Rusia în clasamentul FIFA. Antrenorul a anunțat că este dispus să continue pe banca naționalei și în campania pentru CM 2022.

Eu am contract cu Federația Română de Fotbal și pentru următoarea campanie. Dacă FRF nu va dori să mai continue cu mine, vom venea. Nu am declarat niciodată că plec în altă parte. Din punctul meu de vedere, totul este clar.

Am întâmpinat ceva probleme la nivel de intesitate, mai ales în startul reprizei a doua. Dar mă bucur că am avut reacție. Obiectivul era să terminăm pe locul 1 pentru a urca în urna a doua valorică. Mă bucură că rezultatele ne-au ajutat să ne îndeplinim obiectivul.

Pentru noi erau mai multe calcule, iar ei nu aveau nimic de pierdut. Am ținut legătură și am aflat care sunt rezultatele și în ultimele rezultate le-am zis băieților să ținem de rezultat în ultimele minute. Era important să câștigăm, dar mă bucur de acest punct care ne duce în urna a doua. Dacă nu speram să prindem urna a doua, nu mai eram acum aici.

Prima repriza a fost destul de bună. În a doua parte am început greu, dar am revenit și am încercat să dominăm. Mă bucur că atunci când am fost conduși ne-am regăsit calmul, am ținut de minge și am pasat. Echipa a avut reacție, a avut posesie și am pasat bine”, a declarat Mirel Rădoi la ProTV.

VIDEO Toate reacțiile după Irlanda de Nord - România sunt la GSP LIVE

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

România e în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022! Cum arată grupa grea și grupa ușoară pentru „tricolori”

Vocile Gazetei » Irlanda de Nord - România, comentat de Ioaniţoaia, Geambaşu şi Udrea: „Un 1-1 inestetic ne face mai frumoși decât un 0-1 «spectaculos»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  19 Noiembrie 2020, 14:43
Postat de altul pe 19 Noiembrie 2020, 02:19

Radoi mi se pare o persoana honesta cu caracter, nu e asa de usor influentat de interesele impresarilor sau a altor persoane influente. Gresesc? Ce alt antrenor are aceste caracteristici? Pana la urma ca sa iesim din namol avem nevoie de corectitudine si munca. Ce alt antrenor ne ofera aceste lucruri fara a avea conflicte de interes?

Cum ar zice latinii: „honesta vita beata vita est”...

ssilvio_
ssilvio_  •  19 Noiembrie 2020, 09:25
Postat de sala_dalles pe 19 Noiembrie 2020, 09:23

Radoi e mai potrivit decit lucestii sau olaroii dar lotul e limitat CA valoare

Limitat, sau invins de circumstante. Multi absenti, accidentati sau cu covid. Coman, Cicaldau, Burca, Chiriches, chiar si Hanca. Si nici la Stanciu n-ar trebui sa renunt asa usor.. asta dupa ce am vazut aseara la Nistor.

sala_dalles
sala_dalles  •  19 Noiembrie 2020, 09:23
Postat de ssilvio_ pe 19 Noiembrie 2020, 09:18

Pleaca ma prostule! Ce crezi ca obtii daca schimbi selectionerul in fiecare luna?? Cu Radoi pe banca, suntem singurii care am invins Austria in aceasta grupa!! E de 10 ori mai bun decat Contra-fotbal!

Radoi e mai potrivit decit lucestii sau olaroii dar lotul e limitat CA valoare

Vezi toate comentariile (63)
Comentează