FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ANALIZĂ GSP Post cu post! Cum stă Dinamo în acest moment: unde s-a întărit, unde a uitat să aducă jucători!

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2016 00:00

Dinamo s-a întărit în această vară pe posturile unde stătea bine, iar unde e deficitară a uitat să mai aducă jucători. Campania actuală de transferuri a adus şi nemulţumirea fanilor roş-albi.

Transferurile "câinilor" din această vară au întărit practic posturi deja acoperite, "găurile" din echipă fiind în continuare "neplombate".

Marcatorul din amicalul de acum două zile, cu NK Celje, Maxi Oliva, venit în probe, este fundaş stânga sau mijlocaş stânga, dar acolo activează deja Steliano Filip şi Vlad Olteanu. Primul e titular incontestabil, iar al doilea e văzut ca un mare talent.

Roş-albii l-au adus şi pe Azer Busuladzici, mijlocaş central, dar acolo sunt deja Paul Anton, Antun Palici, Ionuţ Şerban sau variantele din sezonul trecut care au surprins plăcut când au fost folosiţi în centru, Ionuţ Nedelcearu şi Steliano Filip. Pe lângă aceştia mai sunt şi tinerii pentru care Ionuţ Negoiţă tot insistă, gen Andrei Târcoveanu.

Au neglijat problemele

Singurul post deficitar care a fost întărit serios în această vară este cel de portar. După plecarea lui Cerniauskas şi Râmniceanu, singurul portar rămas a fost Muţiu, aşa că dinamoviştii i-au adus pe Laurenţiu Brănescu, împrumut, şi pe Jaime Penedo. Atât.

Flancul dreapta al apărării şi atacul sunt în continuare descoperite. Fundaşul dreapta titular, Sergiu Hanca, nu are rezervă pentru că Laurenţiu Corbu nu e luat în calcule, fiind considerat prea slab.

În ofensivă este doar Gnohere, pe care Negoiţă îl vrea plecat din cauza comportamentului.

Sub contract cu Dinamo mai este şi Marcel Essombe, care a dovedit că este un atacant de calitate, dar acesta nu mai vrea să continue la Dinamo, motivând că nu se poate concentra sută la sută după moartea prietenului Ekeng, astfel că Andone l-a trimis să se antreneze la echipa a doua.

Reacţia fanilor

Întârzierea aducerii de jucători nu i-a lăsat indiferenţi pe suporterii dinamovişti, care au reacţionat pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, cu mesajul: "În etapa a 5-a, antrenorul Andone o să iasă în mass media cu următoarea declaraţie: «Avem nevoie de jucători pe posturile deficitare». Nu e exerciţiu de imaginaţie, e doar un fapt trăit în istoria apropiată! Noi iubim Dinamo!".

Nu-l mai vor nici pe Larie!

"Câinii" au negociat transferul lui Ionuţ Larie, dar după ce fundaşul central al CFR-ului a refuzat oferta salarială din partea lui Dinamo, patronul Ionuţ Negoiţă a renunţat la mutare: "Suntem acoperiţi pe postul de fundaş central. Dacă se va schimba ceva, poate vom mai vorbi despre transferul lui Larie", a spus Negoiţă la Dolce.

"Noi trebuie să facem o echipă puternică. Vrem să luăm campionatul și vom lupta pentru asta. După sezonul viitor vrem să fim în grupele Champions League sau măcar Europa League"
Ionuţ Negoiţă, la Dolce

"Ne mai trebuie trei jucători. Avem zeci de fotbaliști pe care îi analizăm. Sunt multe discuții, iar până la începerea campionatului vrem să avem lotul complet. Vom mai aduce un atacant și astfel vor fi doi în lot. Dacă și Rotariu va da randament pe acea poziție, va fi foarte bine"
Ionuţ Negoiţă, la Dolce

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
dinamo100
dinamo100  •  11 Iulie 2016, 14:00

Dinamo nu e deficitara doar numeric, dar si valoric. Linia de mijloc este pur si simplu modesta. In sezonul trecut Rednic a reusit niste rezultate bune, insa in general bazandu-se pe aparare si o buna organizare a jocului. Totusi, baietii nu prea le au cu mingea, iar la mijloc a fost mai mereu dominata de Steaua, Astra, Pandurii, Viitorul. Nu am vazut nicio intarire reala a liniei de mijloc. Nu poti la infinit sa pacalesti jocul cu jucatori ieftini, adusi la nimereala. Negoita vinde iluzii, dar nu investeste niciun ban.

1723632107905256
Vulturul Vulturul  •  12 Iulie 2016, 19:42

Avem un lot subtire asa cum este si bugetul. Rezultatele vor fi proportionale cu aceste investitii iar vanzatorii de iluzii vor fi si ei dezamagitii ....

duta_dd
duta_dd  •  11 Iulie 2016, 22:15

andone = doar un lacheu ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează