FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 2-1

Analiza lui Dinu după înfrângerea lui Dinamo cu CSU: "Echipa are un joc contrar istoriei"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 11:40

Cornel Dinu, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre echipă după înfrângerea cu CSU Craiova, 1-2, şi a criticat atitudinea jucătorilor şi despre cele trei înfrângeri consecutive ale lui Ioan Andone.

"De-a lungul istorie sale, Dinamo nu a fost obişnuită cu un astfel de loc. Mă surprinde mentalitatea de joc de la Dinamo din ultimii 2 ani. Este o echipă care joacă la contraatac, contrar istoriei, tradiţiei şi a posibilităţilor de joc ale lui Dinamo. Nu cred că asta este în concordanţă cu spiritul lui Dinamo, cu ceea ce vor suporterii.

Cele trei înfrângeri sunt cam mult pentru că există o anumită statistică pe care timpul o aşează. Dacă pierzi pe parcursul unui campionat şi spre finalul lui ai adunat deja 6 înfrângeri, nu poţi să mai ai pretenţii la primul loc sau chiar la al doilea. Lucrurile mai pot fi reparate din punct de vedere al cifrelor şi al poziţiei.

Nu avem deocamdată nişte jucători tineri care să merite să îmbrace tricoul primei echipe. În ceea ce priveşte achiziţiile, părerea mea e că s-au făcut târziu şi cu multe semne de întrebare din punct de vedere al oportunităţii unora dintre ele", a spus Dinu la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1583968508554190
Marian Rotaru  •  18 Octombrie 2016, 19:02

BAI DINULE, GICA HAGI CUM JOACA CU COPII DE 16, 17, 18 ANI SI DINAMO NU ESTE IN STARE SA-L BAGE PE PATRICK PETRE SI ALTI TINERI, MACAR CATE UNUL IN FIECARE MECI. REZULTATELE ORICUM SUNT PROASTE. LA CUM A JUCAT ROTARIU PATRICK PETRE JUCA MULT MAI BINE

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  18 Octombrie 2016, 17:07

extrem de obiectiv Cornel. felicitari!

sakamoto
sakamoto  •  18 Octombrie 2016, 16:29

Militzienii au un obiectiv clar:trebuie neaparat se evite cupele europene. Acolo sint asteptati cu nerabdare, de pescari, ospatari, pantofari, bosketari si alti asemenea profesionisti. Niste barbari. Cornel Dinu stie bine, a simtzit-o pe pielea dinsului. Se preface ca a uitat.Hai dinamu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează