FOTBAL  »  Superliga  »  

Analiza lui Ganea

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

Atacantul lui Poli, Ionel Ganea, a facut o analiza a primelor doua luni petrecute la Poli. "Zic ca a fost o pregatire foarte buna pentru noi si sper ca aceasta perioada sa ne ajute cit mai mult, mai ales in inceputul campionatul. Vom avea mult mai mult de cistigat, daca ne uitam doar la jocul nostru si daca nu ne va interesa ce vor face echipele din Bucuresti. Nu m-au interesat jocurile granzilor din aceasta perioada. Trebuie sa ne intereseze doar Poli Iasi, deocamdata", a spus "Ganezu".

Chivorchian: "Lot complet"
Directorul executiv al Politehnicii, Gheorghe Chivorchian a explicat ca misiunea sa este aproape incheiata: "Domnul Uhrin se poate declara multumit de lotul pe care il are la dispozitie dupa transferul celor doi. Cred ca toata lumea a vazut o alta fata a Politehnicii in aceste meciuri de pregatire", a afirmat Chivo, care a facut o avanpremiera a noului sezon: "Pe linga echipele galonate si celelalte s-au intarit. In competitia pentru primele doua locuri intra Dinamo, CFR Cluj, Steaua si cu noi. Sint si alte echipe gen Urziceni, Vaslui, Otelul Galati, care s-au intarit".

Doua necunoscute
Dusan Uhrin Jr. a anuntat ca si-a schitat un prim unsprezece, dar are inca doua nelamuriri. "In momentul actual, am in minte o formula de start, dar mai sint totusi doua necunoscute. Nu pot sa spun care sint pentru ca nu ar fi corect", a plusat tehnicianul. Mai mult ca sigur, Uhrin se refera la titularul postului de fundas stinga, dar si la colegul lui Ganea din atac.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează