FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-5

VIDEO Analiză la sânge după dezastrul lui Dinamo cu Viitorul: „Jucătorii să nu uite asta! Gane? Ce-s gesturile alea spre bancă?”

Dinamo a fost zdrobită de Viitorul în ”Groapă”, 0-5
Dinamo a fost zdrobită de Viitorul în ”Groapă”, 0-5

Articol de , - Publicat sambata, 27 februarie 2021 11:28 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 11:55

Fost antrenor la Dinamo în trei rânduri, Ion Marin (65 de ani) critică aspru situația în care a ajuns clubul din „Ștefan Cel Mare”, altădată o pretendentă la câștigarea campionatului. 

„Am văzut la Dinamo o echipă ruptă în apărare. Vreo 5 prin apărare, alți 5 în atac, întinși pe 70-80 de metri. Fără o potență fizică deosebită. Au fost depășiți la viteză, forță, tehnic, practic la toate capitolele. Nimic nu-i întâmplător. Meciul de Cupă e important, dar și mai important e să găsești banii de licență, să te reechilibrezi, ca nu cumva să câștigăm Cupa și să retrogradăm în B”, a zis Ion Marin.

Fostul fundaș al „câinilor” le-a aruncat mănușa jucătorilor lui Dinamo, pe care îi vede principalii responsabili pentru situația clubului, mai ales că, din punct de vedere financiar, nu mai există probleme la nivel de salarii. Nici Gane n-a fost scăpat de înțepături, Ion Marin fiind de părere că gesturile jucătorilor trădează legătura dintre antrenor și cei din teren:

„Situația actuală de la Dinamo e îngrozitoare. Decât faliment, mai bine retrogradare. E adevărat că nu vor mai fi drepturi TV, trebuie să ai bani și în Liga 2. Situația e dezastruoasă. Sper să apară niște oameni cu bani. Deși acum problemele sunt rezolvate în mare. Să nu uite niciunul dintre acești jucători, că dacă se întâmplă ceva cu Dinamo, că ei au participat la treaba asta. Să pună mâna să lucreze la antrenament! N-aș vrea să vorbesc despre Gane, pentru că nu l-am urmărit, dar ceea ce am văzut nu îmi place. Jucătorii răspund și ridică mâinile spre banca tehnică. Nu știu ce vor să arate cu aceste gesturi! Hățurile sunt scăpate”, a declarat Ion Marin după meci. 

La ora actuală clubul Dinamo nu are structuri. Să discutăm de un președinte, vicepreședinte sau de un director tehnic, oameni profesioniști. Un vid ca acesta nu a mai existat la Dinamo. Soluțiile vin din interior, nici transferurile nu se explică
Ion Marin - fost antrenor la Dinamo 

Cele mai severe înfrângeri din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj - Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo - Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua - Dinamo 5-0
  • 6 decembrie 2014, Astra - Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul - Dinamo 5-0

Citește și alte știri despre Dinamo - Viitorul 0-5:

Impresarul unui jucător-cheie de la Dinamo: „Nu-l mai recunosc!” + „Nu e jucat unde trebuie”

Război la Dinamo! Fanii au intrat peste Jerry Gane în vestiar: „Ce cauți aici?! Ieși afară! L-au desființat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează