FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

ANALIZĂ » Șanse la titlu: primul an când Steaua nu pleacă favorită!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 00:00

Roș-albaștrii au încheiat 2016 în spatele Viitorului și așteaptă salvarea de la cuplul Gnohere-Alibec. Hagi are o echipă omogenă și disciplinată, l-a pierdut doar pe Marin și e capabil să dea lovitura.

Hagi se află în cel mai bun moment din cariera sa de antrenor-antreprenor. Gică a fondat, a organizat și a antrenat o echipă care pornește din postura de lider în ultima bucată din competiție. A rezistat cât a putut tentației de a-și marca profitul în iarna asta, l-a cedat doar pe Răzvan Marin la Standard Liege cu 2,5 milioane de euro.

Dinamo și Craiova sunt pretendente cu șanse mai mici, mai prost clasate decât Viitorul și mai sărace decât Steaua.

Cum arată lupta, analizată după patru criterii, doar în ediția tipărită de azi și cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (322)
juliusmad
juliusmad  •  31 Ianuarie 2017, 10:48
Postat de Vladimir Bogdan pe 31 Ianuarie 2017, 10:35

să fim serioși! cu cele 6 puncte tradiționale pe care echipa lui Hagi i le cedează întotdeauna lui Becali („ Steaua nu se refuză niciodată!”), lucrurile sunt clare. ca și anul trecut, cei de pe la Ovidiu vor dormi liniștit, cu ochii pe la alde Marin și Hagi jr.

saru' mana, doamna. viitorul a demonstrat ca nu stie sa joace contra echipelor din primele 6 locuri. anul trecut a fost penultima in play-off (asa era in cadere libera datorita problemelor cu banii) iar pana acum are doar 2 victorii, una cu craiova si una cu cfr, in rest are infrangeri sau egaluri cu primele 6 clasate. cam putin pentru o viitoare campioana, nu-i asa doamna? :))

valentinn10
valentinn10  •  31 Ianuarie 2017, 10:47
Postat de ray51 pe 31 Ianuarie 2017, 08:20

fcsb va ocupa ultimul loc in play off; Alibec isi va cauta echipa; pe Gnohere il sufla Rednic

STEAUA va fi mie in mie CAMPIOANA , acum asta e , mi se rupe inima de frustratii care misuna pe aici dar UNA ESTE STEAUA,STEAUA BUCURESTI , STEAUA NOASTRA , STEAUA ROMANIEI , FENOMENUL FOTBALULUI EST EUROPEAN , ai inteles ***?, bravo , sezi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  31 Ianuarie 2017, 10:35

să fim serioși! cu cele 6 puncte tradiționale pe care echipa lui Hagi i le cedează întotdeauna lui Becali („ Steaua nu se refuză niciodată!”), lucrurile sunt clare. ca și anul trecut, cei de pe la Ovidiu vor dormi liniștit, cu ochii pe la alde Marin și Hagi jr.

Vezi toate comentariile (322)
Comentează