FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Analiză tactică a transferurilor » Rădoi îi avertizează pe cei de la FCSB: "Dacă nu aduc un fundaș central de picior stâng, au pierdut timpul degeaba"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 21:13

FCSB caută în continuare fundaș central, însă Mirel Rădoi spune că motivul pentru care roș-albaștrii n-au adus un apărător până acum îl reprezintă salariile prea mari pe care fotbaliștii le cer.

"Eu ştiu că ei au vrut să transfere imediat, dar jucătorii s-au aruncat la salarii foarte mari. Cred eu că ei s-au gândit că dacă nu au reuşit să ia la începutul pregătirii, nu mai aduc acum de dragul de a aduce. Dar dacă aduc acum, măcar să aibă calitate.

Turul 3 preliminar bate le uşă, e târziu, dar cred că fundaşii laterali şi centrali sunt cei mai uşor de integrat în echipă", a declarat Rădoi la TV Digi Sport.

Rădoi i-a sfătuit pe Dică și MM Stoica să transfere un fundaș central de picior stâng: "Eu cred că Steaua acum caută un fundaş central nu cu o statură foarte înaltă, dar care să aibă viteză. Unul de picior stâng, altfel au pierdut timpul dacă aduc de picior drept".

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  07 Iulie 2017, 09:59

Sa fie de picior stang, sa vada foarte bine cu ambii ochi, sa auda stereo, sa n-aiba platfus, sa faca sex doar cu 2 zile inainte de meci, sa nu manance sarmale...

iosif_vs
iosif_vs  •  06 Iulie 2017, 23:52
Postat de poison pe 06 Iulie 2017, 23:07

Vorbeste frumos cu simbolul Fcsb Mirel Radoi! Mai tii minte cum strigati: "Mirel Radoooi, Mirel Radoooi!!!" ?

Bai, eu nu am strigat niciodata, ca n-am fost fan Meril, dar tu SIGUR ai strigat "MIREEEL RADOI / ***" :)))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  06 Iulie 2017, 23:07
Postat de iosif_vs pe 06 Iulie 2017, 22:02

Aveam fundas centrali, dar l-ai dat tu afara pe Tamas inainte de meciul cu Partizan si am ratat calificarea exact din cauza asta. Asa ca mai usor cu sfaturile, oltene! Mai bine incaleca la loc pe camila si du-te de cutreiera nisipurile Arabiei

Vorbeste frumos cu simbolul Fcsb Mirel Radoi! Mai tii minte cum strigati: "Mirel Radoooi, Mirel Radoooi!!!" ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează