FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Anamaria Prodan suferă în continuare din cauza transferului lui Dennis Man! Dezvăluiri în exclusivitate: „Se va repune pe șine, așa cum îi stă ei bine”

Anamaria Prodan a avut apariții mai rare după mutarea lui Man la Parma, realizată prin intermediul firmei fraților Becali. Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Anamaria Prodan a avut apariții mai rare după mutarea lui Man la Parma, realizată prin intermediul firmei fraților Becali. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 09:47 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 11:08

Florin Bratu (41 de ani), antrenor impresariat de Anamaria Prodan, dezvăluie că aceasta e în continuare afectată pentru cum a ieșit din „afacerea Dennis Man”. 

Începând din 2020, Florin Bratu este impresariat de Anamaria Prodan. Cei doi au o relație solidă, dovadă și declarațiile pe care le-au făcut la GSP Live toamna trecută. Astăzi, tehnicianul liber de contract după „divorțul” de Concordia Chiajna a lăsat de înțeles că sexy-impresara nu a trecut nici acum peste „șocul” provocat de transferul lui Dennis Man la Parma, intermediat până la urmă de familia Becali.  

Florin Bratu: „Anamaria Prodan se va repune pe șine, așa cum îi stă ei bine”

„Relația mea cu Anamaria Prodan e foarte bună, nu avem probleme, doar că ea a trecut prin acel moment cu Dennis Man. Acum e plecată, probabil că va reveni. Normal că era afectată, era normal să fie așa. Dar Ana e puternică, va reveni curând și se va repune pe șine, așa cum îi stă ei bine”, a spus Florin Bratu, în direct la emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Anamaria Prodan s-a repezit să-i atace pe Gigi și pe Giovanni Becali imediat cum a priceput că avea să fie lăsată pe dinafară în transferul lui Man, apoi a realizat că și Man hotărâse să fie alături de verii Ioan și Victor. Și l-a jignit în direct: „E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea”.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Dennis Man, fotbalist care activează în prezent la Parma, Serie A. Agentul cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului de impresariere! 

Anamaria Prodan își cere drepturile la Tribunalul Ilfov. Vrea să se răzbune pe Man în justiție pentru ratarea „afacerii Parma”. Astfel, agentul cere să fie despăgubit pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul.

Bratu, relație specială cu Anamaria Prodan

Mi-am dat seama că am nevoie de un manager care să mă reprezinte. Nu am avut pe nimeni, iar Ana a fost cea mai insistentă. Poate a văzut ceva în mine, potențial. După o discuție cu ea i-am zis «Ana, nu vreau să semnez un contract doar de dragul de a-l semna! Vreau ca după soțul tău, Laurențiu Reghecampf, să fiu numărul 1». S-a blocat puțin, a zâmbit și a zis «OK». Eu zic că timpul va dovedi. Eu vorbeam de viitor, poate viitorul mă va face numărul 1 - Florin Bratu despre Anamaria Prodan, în septembrie 2020

Florin Bratu e atât de dedicat şi de serios. E exact cum visez eu un antrenor! Să nu-mi apară prin ziare cu nimic! Vreau să nu-l văd beat pe undeva, să nu-mi apară cu femei uşoare și să nu facă beţii şi chefuri cu jucătorii, ca să-l vadă jucătorii beat - Anamaria Prodan despre Florin Bratu, în septembrie 2020

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Sfatul unui mare dinamovist pentru jucătorii lui Dinamo: „Să intre pe teren cu furie, să aibă ochii roșii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
sibman
sibman  •  22 Aprilie 2021, 19:20

In viata roata se intoarce, intotdeauna, *** ce esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petre47
petre47  •  22 Aprilie 2021, 16:12

Dupa transferul lui Man cel mai mult sufera ... Parma!

sorinache
sorinache  •  22 Aprilie 2021, 14:09

Bratone, ai grijă să nu iei un pumn de la Alexa, că el e nr 1 după Reghe.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează