FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sfatul unui mare dinamovist pentru jucătorii lui Dinamo: „Să intre pe teren cu furie, să aibă ochii roșii!”

Dinamo se află pe loc de baraj, iar perspectivele sunt sumbre în Stefan cel Mare. FOTO: Gazeta Sporturilor
Dinamo se află pe loc de baraj, iar perspectivele sunt sumbre în Stefan cel Mare. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 09:08 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 10:46

Florin Bratu (41 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a încercat să găsească explicații pentru parcursul dezastruos al „câinilor” din 2021. Roș-albii n-au mai câștigat din ianuarie și sunt pe loc de baraj.

„Mitraliera” consideră că jucătorii lui Dusan Uhrin se confruntă cu un blocaj mental și speră că aceștia nu au cedat și că vor continua să lupte pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare.

Florin Bratu: „Cred că e un blocaj psihic la Dinamo”

Sper ca jucătorii lui Dinamo să nu fi cedat. Mă gândesc că au momente în care s-au delăsat, s-au resemnat, nici nu știu care e cuvântul potrivit. E nevoie de victorii. Momentan, nici șansa nu o ajută pe Dinamo. Acum, urmează o deplasare la Mediaș, o altă echipă care nu e liniștită. Să nu uităm că Dusan Uhrin a plecat chiar de la Gaz Metan, așa că Dinamo trebuie să fie pregătită. 

Cred că e un blocaj psihic la Dinamo. Am văzut declarațiile jucătorilor. Și ei par confuzi. Echipa nu are lot de retrogradare. Dacă luăm jucătorii individual, ajungem să-i evaluăm ca pe niște jucători buni. Dacă punem pe tapet jucătorii de la Dinamo și Clinceni, vom vedea că cei de la Dinamo sunt mai bine cotați

La Dinamo lipsește furia, nebunia aia, să aibă ochii roșii când intră pe teren! Jucătorii trebuie să fie împinși tot timpul de la spate.”, a declarat Florin Bratu, la GSP Live. 

La Dinamo s-au schimbat jucători din șase în șase luni, e greu să ai rezultate în acest mod - Florin Bratu

Sfatul unui mare dinamovist pentru jucătorii lui Dinamo: „Să intre pe teren cu furie, să aibă ochii roșii!”
Florin Bratu

Pentru Dinamo, mai jos e doar „B”-ul! 4 cifre sumbre din actualul sezon

Dinamo a făcut o colecție de cifre negative și de recorduri sumbre, iar suporterii care susțineau un club muribund au încetat să mai creadă în renaștere.

  • Dinamo a stabilit deja recordul de înfrângeri, 18 la număr. În ediția precedentă, roș-albii au avut 17 eșecuri, iar în 1997-1998 - 14.
  • „Câinii” au 16 meciuri fără gol marcat. La acest capitol, sunt de departe cea mai slabă echipă din L1.
  • Atacanții formației au strâns 13 etape fără să înscrie în Liga 1.
  • Dinamo nu a mai învins de 12 etape, răstimp în care a adunat doar 3 puncte și a marcat de trei ori (Filip, Achim și Grigore).

Citește și alte știri despre Dinamo:

Pentru Dinamo, mai jos e doar „B”-ul! 4 cifre sumbre din actualul sezon

VIDEO + FOTO Dănciulescu a revenit în „Ștefan cel Mare”! A vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo: „Hai să salvăm echipa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  22 Aprilie 2021, 16:35
Postat de fecesebistu1986 pe 22 Aprilie 2021, 10:17

mimamo e o echipe gloabe, ma prostavane. Nu o fura nimeni. Ba din contra, a fost ajutate de destule ori in acest campionat de arbitrii. Fara acele ajutoare acum erati ultmii in clasament.

Aia zic si eu mos „ticbic”!Ca e o echipa de gloabe!Dar ca ar fi fost ajutata de arbitri...Te vede Dumnezeu!Daca Dinamo ar fi avut macar 1% din arbitrajele fcsb-ului-asa cu gloabele alea -ar fi fost in play off!Tocmai d-aia a avut grija baskan-ul sa-i omoare cu arbitrajele,ca sa nu-i strice lui cooperativa!

jabs
jabs  •  22 Aprilie 2021, 15:26

sa se ascunda in cires........in liga a 2 a...............................miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

cortacero
cortacero  •  22 Aprilie 2021, 10:23
Postat de parpalache pe 22 Aprilie 2021, 10:00

Usor de zis,greu de facut!Pentru ca jucatorii de la mijloc-acolo unde„se face”jocul oricarei echipe-sunt prea batrani si greoi(Anton,Achim,Gol),sau sfrijitzi ca Fabrini!In plus,Dinamo este vanata si de arbitri cu cartonase galbene si lovituri de pedeapsa!Pentru ca a ajuns o echipa care nu mai conteaza!

Mai bine le mulțumești celor de la Astra Sepsi si Voluntari ca au lăsat-o mai moale cu voi ca aveați 0 puncte in 12 meciuri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează