FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO + FOTO Dănciulescu a revenit în „Ștefan cel Mare”! A vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo: „Hai să salvăm echipa”

Dănciulescu a vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo +4   FOTO
Dănciulescu a vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 15:36 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 15:53

Dinamo va juca vineri contra celor de la Gaz Metan, în play-out-ul Ligii 1, iar fanii profită de meci pentru a strânge bani care vor fi redirecționați către club. 

Plecat din cadrul clubului și actual manager general al Academiei CS Dinamo, Ionel Dănciulescu a fost azi la stadionul din „Ștefan cel Mare” și a vândut bilete online. Costul unui tichet e de 5 lei, la fel ca la meciurile trecute.

VIDEO Dănciulescu a vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo

Fanii din programul DDB speră la un nou sold-out, banii urmând a fi dați clubului. „Trebuie mai puține vorbe și mai multe fapte. Hai să cumpărăm bilete și să salvăm echipa. Dinamo nu moare”, a declarat fostul atacant al lui Dinamo.

Fanii lui Dinamo nu-l uită pe Cortacero

„Câinii” nu au uitat nici de Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo. După ce ibericul a dispărut din club, fără să plătească datoriile, fanii au început un război cu el, iar la stadion, deasupra casei de bilete au lipit mia multe abțibilduri pentru acesta.

„No, gracias! (n.r- Nu, mulțumesc) Jos labele de pe Dinamo!”, au fost mesajele fanilor, alături de  «Made în Spania» (n.r- produs în Spania), tăiat.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dănuț Lupu critică deciziile fanilor: „Un strungar nu poate conduce un avion!”

Naum și Dănciulescu, momente tensionate în direct: „Eu știu ce vorbesc, tu nu!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
creeperno290
creeperno290  •  21 Aprilie 2021, 22:41

Si jucatorii sa salveze

mailman.two
mailman.two  •  21 Aprilie 2021, 20:13

Dinamo merge mai departe!

dragdim
dragdim  •  21 Aprilie 2021, 18:10
Postat de blackpedro pe 21 Aprilie 2021, 16:49

Păi d-aia l-au și luat, să vândă bilete. Doar nu credea nimeni că, la intelectul lui, ar fi în stare de mai mult. El e mereu pafarist, habar n-are ce se întâmplă în jurul lui, dar trebuie să recunosc: știe să stea ascuns în bălării și să încaseze salarii pentru asta. Acum să vină talibanii dedebeh și să spună ce merite are ăsta în fotbalul românesc, după ce s-a lăsat de jucat.

In orice caz, mult mai mute merite decât ai tu, dumbpedro.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează