FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - UTA 0-1

Dănuț Lupu critică deciziile fanilor: „Un strungar nu poate conduce un avion!”

Dinamo riscă să retrogradeze la finalu sezonului +22   FOTO
Dinamo riscă să retrogradeze la finalu sezonului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 12:58 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 14:21

Dănuț Lupu a analizat situația lui Dinamo și crede că fanii echipei din „Ștefan cel Mare” vor avea probleme în a strânge lunar suma necesară pentru plata salariilor și a altor cheltuieli.

„ Praf și pulbere!” » Citește AICI cronica meciului Dinamo - UTA

Fostul mijlocaș a lăudat eforturile fanilor de a strânge bani pentru a plăti restanțele salariale și pentru obținerea licenței pentru Liga 1, dar crede că aceștia vor avea dificultăți în a susține clubul și este de părere că în cadrul clubului trebuiau aduși foști jucători ai „câinilor”.

„O echipă de fotbal nu stă doar în jucători. Ai doctori, maseuri, oameni care se îngrijesc de teren... Toate astea creează anumite tensiuni și, după cum se vede, nu se trece peste el.

Una e să vină Cornel Dinu să le vorbească jucătorilor și alta e să vorbească altcineva. Eu mi-am dorit și am crezut că cei din actuala conducere vor aduce lână echipă foști jucători, oameni care se pricep și ar face ceva pentru Dinamo.  Dar ei se încăpățânează... Nu poți pune un strungar să conducă un avion!

Fanii nu au gândit pe termen lung. Trebuie să dea 200.000 de euro pe lună, atât timp cât acționarul majoritar nu se interesează de club. Nu pot! Au reușit o lună, au făcut eforturi extraordinare, dar când tragi linie... Nu au tras linie pentru a vedea ce pot face și ce nu pot.

Eu am încredere în jucători. Nu cred că vor să fie cei care au retrogradat Dinamo. Mai sunt șapte meciuri. Să își dea două palme și să spună «Mai sunt șapte meciuri. Să facă fiecare de poate»”, a declarat Dănuț Lupu la ProX.

VIDEO Bogdan Apostu după Dinamo - UTA, 0-1: „Parcă am un deja vu”

Citește mai multe știri despre Dinamo - UTA: 

Naum și Dănciulescu, momente tensionate în direct: „Eu știu ce vorbesc, tu nu!”

La Dinamo se cântă prohodul: „Echipa își dă ultimele suflări! N-am văzut niciodată așa ceva!”

Playtech: Ianis Hagi, o nouă lovitură din partea lui Steven Gerrard. Jurnaliștii britanici au făcut anunțul


Comentarii (8)
leu.mr
leu.mr  •  22 Aprilie 2021, 10:29
Postat de Nick Rasu pe 21 Aprilie 2021, 16:23

Unflatul asta de Lutu ori e prost ori e prost. John Travolta e actor si conduce destul de bine avionul. Am prieteni cu doar 12 clase si conduc avioane.... Tu ce dracu scoala ai...

Ai scapat sensul declaratiei

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  21 Aprilie 2021, 23:50

cu 2 victorii sarim de zona rosie, dar pt asta, trebuie urgent musai victoria la medias

859779594095355
Nick Rasu  •  21 Aprilie 2021, 16:23

Unflatul asta de Lutu ori e prost ori e prost. John Travolta e actor si conduce destul de bine avionul. Am prieteni cu doar 12 clase si conduc avioane.... Tu ce dracu scoala ai...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează